Cum shmenuiesc logica mancatorii de cacat, autoinventati-ziaristi, mai mult – inchipuiti-privati, in fapt hraniti de propaganda lui basescu din bani publici mascati in „publicitate”-spaga-santaj : – Plagiaturi adevarate ale diversionistilor bashishti, comparate cu „plagiatura” lui Ponta:

Dovada lui Ponta

Iata o comparatie –daca mai era nevoie- intre ceea ce vede unul ca basescu ca fiind firul de praf din ochii altuia pus in antiteza cu rahatul din{tre} {privirea}/ochii lui…..mai precis o comparatie intre plagiatura mitocaneasca a unei tupeiste fara scrupule a taberei acuzatoare ,pe de o parte si ceea ce ei acuzatorii numesc a fi plagiat; cand de fapt cel care e acuzat de plagiat –victor ponta- a mentionat DOAR la sfarsitul lucrarii sursa de inspiratie {asa cum spunea legea de atunci}, spre deosebire de elea udrea –din tabara acuzatoare{care NU A MENTIONAT NICAIERI, -MACAR DE FORMA- LOCUL DE UNDE A FURAT} :
Un plagiat care se vede din elicopter. Elena Udrea joacă şi ea-n filmul „A fost sau n-a fost?”

Impresionantul cor al acuzatorilor plagiatului lui Victor Ponta este lipsit, surprinzător, de cea mai stridentă voce. Obişnuită să sară cu picioarele pe premierul în exerciţiu, Elena Udrea a tacut adânc şi filosofic. Pentru că avea motive serioase s-o facă.

Stimulat de interesul public subit pentru opera editorială a demnitarilor români, un cercetător (deloc anonim) a sesizat Jurnalul Naţional cu privire la contribuţia inestimabilă a fostului ministru PD-L al Dezvoltării şi Turismului la îmbogăţirea tezaurului ştiinţific naţional. Scotocind puţin în cv-ul Elenei Udrea, uşor accesabil (pe link-ul http://www.elenaudrea.ro/cv), sare-n ochi capitolul “Activitatea ştiinţifică”. Unde este menţionată, între alte opere alese, lucrarea intitulată “Mediul Internaţional şi Uniune (fără a la coadă) Europeană”. Elena Udrea figurează coautor, alături de Graţiela Constantin Barna, fosta soţie a fostului şef al Gărzii Financiare Bucureşti, celebrul Stelică “Faliment” Barna, actualmente Constantin, care încă nu a reuşit să justifice Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) cum a dobândit, în perioada 2004 – 2011, suma de 740.776 euro, dincolo de veniturile legale.

Dacă eşti curios şi ştii să foloseşti banala funcţie “search”, Google te ajută să afli că respectivele doamne, preocupate de ştiinţele militare, adică Graţiela Constantin Barna şi Elena Gabriela Udrea, au publicat articolul intitulat Mediul Internaţional de Securitate şi Uniunea Europeană (foarte asemănător, dar nu identic, cu acela din cv-ul public al doamnei Cocoş) în Buletinul Universităţii Naţionale de Apărare „CAROL I”, Nr. 2, anul 2006. Buletinul menţionat se pretinde a fi ”publicaţie ştiinţifică de importanţă naţională de categoria „C” recunoscută de Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS)”. Tot prin Google (chiar că avea dreptate Traian Băsescu, e tare de tot unealta asta!) se ajunge la lucrarea intitulată “Politica Europeană de Securitate şi Apărare”, care face parte din Seria Micromonografii – Politici Europene şi a fost elaborată în 2005 de Institutul European din România, în cadrul proiectului Phare RO-2002/000-586.03.01.04.02 – “Formare iniţială în afaceri europene pentru funcţionarii publici din administraţia publică centrală” (attach). Proiectul respectiv a fost implementat în anul 2005 de Institutul European din Romania, în colaborare cu EUROMED – Euro Mediterranean Networks din Belgia.

Asemănările, evidenţiate în tabelul anexat prezentat, sunt neruşinate şi, probabil, de competenţa investigativă a pretigioasei şi „apoliticei” reviste Nature. Dat fiind că unul dintre autorii dezvăluirii despre Victor Ponta, nevorbitor de română, a declarat că n-a fost necesar să se traducă nici textul premierului, nici cel al autorului prefeţei, mizăm pe experţii independenţi pe care-i va contacta prestigioasa publicaţie britanică şi, mai ales, pe rigoarea lor pentru a lămuri un mare mister. A tras doctoranda Elena Udrea un copy/paste după o lucrare scrisă de alţii sau au copiat ăia textul din mintea doamnei deputat înainte ca aceasta să reverse ştiinţa pe hârtie?

cv

www.elenaudrea.ro

Personale Data şi locul naşterii: 26 decembrie 1973, Buzău Starea civilă: căsătorită Experienţa profesională Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, decembrie 2009 – februarie 2012 Ministrul interimar al Mediului, octombrie 2009 – decembrie 2009 Ministrul Turismului, decembrie 2008 – octom…

Acuzatiile PDL-ului sunt o facatura cusuta cu ata alba! Una dintre presupusele surse de inspiratie – Ion Diaconu – a scris prefata cartii lui Victor Ponta, cea in care se prezinta lucrarea de doctorat! Si apreciaza, in aceasta introducere, caracterul exceptional al lucrarii! Cum putea sa considere lucrarea exceptionala, daca ea era un plagiat din propria creatie? (citatele din poza, din Ion Diaconu, sunt din carte)

Cine credeti ca face colportarea prin amplificare a acestui tip de zvon lamentandu-se pe canalul -p.d.l.-b1-t.v.despre teoria plagiatului?ati ghicit : – “culaie-tiganu’-de-la-pitesti!!…cum care “culaie-tiganu’ “?….pai n-ati auzit de MARELE PSEUDO-AUTOINTITULAT-DEONTOLOG-SEF Robert NI-CULAIE Turcescu, luptatorul impotriva revolutionarilor, FACUT COLONEL CA ELENA UDREA{CU MAXIM TUPEU}fara macar a-si satisface stagiul militar??…..acesta a explicat într-o postare pe Facebook că, în momentul în care a terminat facultatea, încorporarea nu mai era obligatorie. Totuși, conform CV-ului citat de b365.ro, Turcescu a terminat facultatea în 1998, armata obligatorie fiind eliminată 23 octombrie 2006.‎:))))imi aduc aminte cu amuzament de tov. colonel turcescu , care aici in pitesti cu 15 ani in urma a venit la argesul sa scrie si el, si eu cu gabi lixandru{red.sef}i-am spus ca :”un tigan ca el care a furat biciclete va face redactia de ras”, dincolo de faptul ca avand nevoie de o PAPIOTA DE ATA PT. A LEGA DOUA VORBE….n-a fost niciodata in stare sa faca vreun articol….:)))
MIRCEA BADEA FACE MISTO DE TURCESCU: „POATE N-O FI FOST doar ARMATA {NE}SATISFACUTA”….!!!!:))))…

Am stat de vorba pe aceasta tema cu un vechi prieten care si-a riscat viata alaturi de revolutionari in decembrie 1989, Colonel in rezerva , Doctor {pe bune} in istorie militara Cornel Carp –fost commandant al arhivelor militare- declara : – “nu am auzit pe nimeni in toata cariera mea sa fie avansat MACAR UN GRAD, NU DOUAZECI, CARE SA NU FI FACUT CERERE EL PERSONAL PENTRU A FI AVANSAT, ASA CUM SCRIE IN LEGE”!!!! de asemenea,:-“eu cred ca ILEGALITATEA SI IMORALITATEA ASTA, CARE INJOSESTE ARMATA ROMANA a fost facuta ca o RECONPENSA POLITICA”, a mai spus cornel carp!!

 IN LOC DE EPILOG : – basescu trebuie sa depuna de indata, declaratie scrisa, pe proprie raspundere morala ca : Nu a furat niciodata poporul roman-nici macar Flota, nici macar incredera, ca nu a mintit niciodata poporul roman-ca isi va da demisia in 5 minute, nici atunci cand, la fiecare 3 luni, a lipsit de la intalnirea promisa cu poporul bucurestean in piata universitatii, ca nu a lovit niciodata cu dosul palmei un baietel de 10 ani , nici cu pumnul in plex, sau “cine stie, poate a spus copilu’ ceva”….Ca nu a plagiat niciodata nici el, nici Monica Macovei, nici Roberta{n-a furat la numaratoare}, nici Eba-agramata, nici altcineva din anturajul sau !!!….:)))))…..

RETORIC : – Dacă îl laudă și semnează lucrarea tocmai cel de la care comisia pe-de-l-izata spune ca s-ar fi plagiat{adica tocmai cel de la care ei spun ca s-ar fi furat, tocmai el ii lauda….lucrarea/furtul{????!!!!}}, ce dracului plagiat mai e ăsta? Cu atat mai mult cu cat a specificat ulterior la bibliografie! Sa nu mai vorbim de faptul că : „Atunci erau alte legi, alte obiceiuri, care nu te obligau ca acum să specifici (și) în josul fiecărei pagini sursa, comparativ cu ceea ce au făcut Udrea si Kovesi, mult mai târziu când și-au copiat tezele CA LA CASA PIONIERULUI, DIN „REFERATE.RO”, CU SIGURANTA NESIMTITELOR CARE SUNT CONVINSE CA NU L-I SE POATE INTAMPLA NIMIC, :)) , fără a srecifica nimic, nici macar  în bibliografie -si asta intr-o perioada in care legile devenisera mult mai aspre- ….se vede din satelit”,  vorba Jurnalului Național 🙂

 

Reclame
Etichetat , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: