Dacă nu din vânzarea flotei, atunci din ce dracu’ or fi fost virați banii ăștia în contul lui Băsescu din Bahamas?

Imagine

  •  MINCIUNA CĂ BĂSESCU, ultimul presedinte fost comunist din Europa, AR FI „AJUTAT DE FORȚE EUROPENE”:

Dacă  Antonescu devine președinte, dreapta populară europeană pierde majoritatea în Parlamentul european! Deci, iată adevărata miză  a urletelor „pro – Beșescu”, ale lui Merkel sau ale lui Barroso! Apropos, iată cine a fost Barroso în tinerețe – ca și Băsescu, un fost comunist{adaug eu:-in timpul regimului Salazar din Portugalia-frate de cruce cu cel al lui Franco din Spania-extreme drepte amandoua, el, barroso a fost un inversunat comunist de opozitie, iar acum, cu un tupeu-frate cu al lui Basescu, se considera  mare „democrat”}!

http://www.jurnalul.ro/politica/barroso-comunist-mao-video-618282.htm

Dealtfel iată că există si  forțe serioase din parlamentarii europeni {mai precis din CAMERA LORZILOR} care au o părere urâtă despre Bașinescu: LORDUL{ SIR} GRAHAM WATSON {leaderul liberalilor-democrati}:

http://observatoreuropean.radioromania.ro/?p=5855

  •  MINCIUNA CĂ BĂSESCU, ultimul presedinte fost comunist din Europa,  AR FI CAMPIONUL „PRO-AMERICANISMULUI” 

După ce ambasadorul american „s-a sucit” – din apărător înfocat al lui Băsescu în cel care i-a interzis să ia parte la Bruxelles în locul lui Ponta și același ambasador care i-a interzis lui Băsescu să ia parte la serata organizată cu ocazia „Zilei Nașionale a Americii” de la ambasada S.U.A. în 04 iulie a.c. –  moment în care a fost numit, cu salariu plătit de Guvernul S.U.A., ca și consilier al premierului Ponta a generalului Wesley Klark (fost șef de Stat Major General inter-arme al Departamentului Apărării S.U.A. si fost comandant suprem al operațiunilor speciale N.A.T.O. în Iugoslavia, iată ce spune „VOCEA RUSIEI”, cea mai îndreptățită părere în a fi crezută pentru ca e tocmai a inamicului Alianței NATO. Rusia e îngrijorată de faptul că tot S.U.A. îl sprijină și pe Ponta, mai mult rușii sunt convinși că S.U.A., prin Wesley Klark, a fost artizanul suspendării lui Băsescu în regim fulgerător. http://www.adevarul.ro/moldova/actualitate/Vocea_Rusiei-_Generalul_american_Wesley_Clark_este_organizatorul_suspendarii_lui_Basescu_in_regim_de_blitzkrieg_0_735526554.html

http://www.pesurse.ro/#/2012/07/12/vocea-rusiei-de-ce-washingtonul-s-a-dezis-de-bsesc.html

  •    MINCIUNA CĂ BĂSESCU, ultimul presedinte fost comunist din Europa,  AR FI „SINGURUL SALVATOR AL JUSTIȚIEI”:

V-ați prins de ce Băsescu nu recunoaște nicio dovadă de furăciune și atacă cu tupeu mințind cu nerușinare. Băsescu joacă comedia „bărbăției”! Toți susținătorii lui, de obicei oameni frustrați cu probleme mari de adaptare, conștienți fiind atât de numărul mic al lor, cât și de lipsa lor de logică, evident că singurul lucru pe care ei marșează e faptul că întrevăd o prezumtivă „imposibilitate de a le fi dovedite furăciunile”, adică, în traducere, „hotul neprins e negustor cinstit”{!!}cu alte cuvinte EI IN SINEA LOR ACCEPTA CA SUNT NISTE JIGODII, DAR MIZEAZA PE INTIMIDAREA ADVERSARULUI, atacul furibunt in ideea de a INSPIRA TEROARE SI NESIGURANTA{!!!!!!}; inoculand ideea ca el, basescu i-ar avea  cu vreun dosar inventat pe cei de la U.S.L., astfel susținătorii chiorului speră si sugereaza că U.S.L. vor avea o frică-complice în a face publice infractiunile chiorului, astfel că – în opinia susținătorilor lui – el va mai căpăta un răgaz pentru a face vreo prestidigitație pentru a reveni inapoi la putere (dar oare pentru cât timp și ca să ce?) ca să le exalteze vanitateaa orgoliului rănit al frustraților ce-l mai susțin. Cu ce preț?

Printre alte turnătorii la Securitate ai lu’ Bașină – voievod despre care minte cu nerușinare că nu ar fi existat,  am și o poveste despre cum a vândut chioru’ flota și cum minte tot cu aceeași nerușinare că nu există nicio dovadă despre asta. Sustine cu nerusinare că s-ar fi pus la „dispoziția” Justiției, dar -atentie- numai câteva luni, fiindcă  imediat a trebuit să primească imunitate deoarece intrase din nou în parlament ca deputat, în condițiile în care un dosar ca acela are nevoie de câțiva ani buni numai pentru a fi audiate miile de martori :
https://decebalnicolae.wordpress.com/2012/06/05/daca-voiculescu-a-fost-turnator-atunci-basescu-ce-ma-sa-dracu-e/

sau flota aeriana:

http://www.romanialeaks.org/2010/12/dosarul-basescu-vanzarea-flotei-aeriene.html

  •  MINCIUNA CĂ PRESA OCCIDENTALĂ AR  LUA PARTEA LUI BĂSESCU:

De fapt e vorba doar de o intoxicare a Serviciului de Informații Externe aflat încă la comanda lui Băsescu  și de I.C.R.-ul plătit din banii românilor care fac deserviciu grav României.

http://romanasii.wordpress.com/2012/07/06/ziaristul-de-la-el-pais-este-bursier-icr/
În contrapartidă, iată ce bășcălie face presa adevărată din vest despre Băsescu -deutsche welle:

http://www.ziare.com/basescu/presedinte-suspendat/deutsche-welle-basescu-este-cel-putin-la-fel-de-corupt-ca-cei-cu-care-se-lupta-1177520

sau wienerzeitung:

http://www.wienerzeitung.at/nachrichten/politik/europa/472366_Traian-Basescu-Einmal-Matrose-immer-Matrose.html

Adică (n.r.) Băsescu, dacă a fost odată un matroz-marinar prost, va rămâne mereu același lucru!…………………………………………………………………………………….. sau mai bine, REUTERS : in timp ce in Germania, pentru un caz mult mai neânsemnat de corupție, cu ceva timp in urma președintele și-a dat demisia! ……………IN ROMANIA…………….: – Reuters Pofile : „Traian Basescu : Colaborator al temutei Securităţi, rasist şi promotor al nepotismului…:

 

http://www.reuters.com/article/2012/02/13/romania-leader-idUSLEADERRO20120

ce sa fac, sa mai intreb de ce CONTRACTELE CU „BAIETII DESTEPTI” CARE AU SCUMPIT ENERGIA PRIN NENUMARATII INTERMEDIARI-CLIENTELA P.D.L.??…sa mai intreb de ce nu a „stiut” basescu cum se poate scapa de ei?? ..sau sa mai intreb de ce Ponta A REUSIT IN NUMAI O SINGURA ZI {prin intrarea in insolventa} SA REZILIEZE TOATE CONTRACTELE ASTEA DE MILIARDE DE EURO ALE CLIENTELEI P.D.L., {??!!}CONTRACTE CARE AU CRESCUT PRETUL ENERGIEI SECAND BUGETUL DE STAT SI DESPRE CARE NU POMENESTE NIMIC PRESA PRO-BASHISTA MANCATOARE DE RAHAT PE BANI PUBLICI{din contracte de „publicitate” DE LA STAT, fie de la t.v.r., fie de la chiar aceste societati cu capital de stat}!!!!

http://www.ghimpele.ro/2012/07/traian-basescu-tatal-evazionistilor-traseul-banilor-catre-presa-aservita-regimului-basescu/

http://www.ghimpele.ro/2012/07/traian-basescu-tatal-evazionistilor-traseul-banilor-catre-presa-aservita-regimului-basescu/

Si in final cele mai de joasa speta dintre diversiuni : – ca „democratiaar fi in pericol” {atentie, nu trageti vanturi ca STINGETI FLACARA DEMOCRATIEI LUI BASESCU!!!!:))}, sau ca acest popor ar fi „prost” fiindca a votat la ultimile alegeri „niste comunisti-corupti-U.S.L-ul”{numai acum , ca data trecuta -cand i-au votat pe ei- erau „un popor destept”{!!!!}} , hm,….BASESCU-„DEMOCRATUL”:))….BASESCU-„ANTICOMUNISTUL”:))….DE PARCA BASESCU NICI NU AR FI ULTIMUL PRESEDINTE FOST-COMUNIST DIN EUROPA {Ponta avea DOAR 17 ani la revolutie, iar Antonescu nu a facut parte din nicio structura de stat inainte de „89}; SAU :  „BASESCU-„ANTICORUPTIBILUL”:)).. DE PARCA NICI N-AR FI IN TOPUL FORBES SI IN TOPUL REVISTEI CAPITAL PRIMII CEI MAI BOGATI ROMANI MAJORITATEA MEMBRILOR P.D.L.!!!….SAU DE PARCA N-AR FI PLIN D.N.A.-UL DE ARESTATI-INCULPATI-P.D.L.-ISTI, SAU MAI RAU, :-BASESCU-„ANTICOMUNISTUL”:)),..DE PARCA NICI N-AR FI FOST LA PUTERE IMPREUNA CU EI {IN 2009 CU P.S.D. SI DIN 2004 PANA IN 2007 CU P.C. SI P.N.L.}……ATUNCI NU MAI ERAU „COMUNISTI”????!!:))))

Reclame
Etichetat , ,

Un gând despre „Dacă nu din vânzarea flotei, atunci din ce dracu’ or fi fost virați banii ăștia în contul lui Băsescu din Bahamas?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: