„UNA DINTRE CELE MAI MIZARABILE CATEGORII DE SLUGI ALE FOSTEI SECURITATI – MEDICII PSIHIATRII{si ei la randul lor – cu afectiuni grave de natura psihiatrica}-, despre CAZUL SERGIU NICOLAESCU, sau…. :

Imagine

😉 SĂ-NCEPEM CU UN BANC : – ”ci-că : – doi țărani stăteau la coadă la magazin în fața unui psihiatru. Ion îl întreabă pe Gheorghe: -Câți ani ai, Gheorghe? 60, zice Gheorghe. Ion continuă : -Și nu te doare nimic? Gheorghe: -Nu ! Ion : -Și dragoste faci cu nevastă-ta? Ghe.: -La fel ca-n tinerețe ! Ion: -De dormit, dormi bine? Ghe.: -Ca la 7 ani! Ion: -Poftă de mâncare ai? Ghe.: -Ca de lup ! Chef de muncă ai? Ghe.: -Nu găsesc atâta muncă, cât chef am de ea!…. DUPĂ UN TIMP,INTERVINE PSIHIATRUL, PUNE MÂNA PE TELEFON ȘI-I CERE ASISTENTEI O FOAIE DE INTERNARE, DUPĂ CARE-L ÎNTREABĂ PE GHEORGHE : -”SCUZE DE DERANJ, DOMNILOR, DOMNULE GHEORGHE,..STAREA ASTA GENERALĂ ”CIUDATĂ” A DVS. DE CÂND O AVEȚI?” :))

😉  nu cred că m-am înșelat când am zis mai demult că : – PSIHOLOGII, PSIHIATRII, sunt ca și polițiștii, ca și contraspionii : o reflexie în oglindă a celor împotriva cărora acționează ! milițienii îi văd pe ABSOLUT toți din jurul lor exact ca pe niște INFRACTORI PREZUMTIVI   ceea ce ar fi putut fi ei dacă nu erau milițieni ;….la fel și contraspionii -îi privesc pe toți din jur ca pe ceea ce ei ar putea deveni oricând :SPIONI DUBLII,….de ce ar fi exceptați psihiatrii ”emancipați”-materialiști-atei de la regula de a-și fi ales meseria care își propune să lupte împotriva a ceea ce ei identifică -ÎN SUBCONȘTIENT- a fi exact ceea ce ar fi fost -SAU CHIAR SUNT- ei(dacă n-ar fi devenit ceea ce sunt,??….SAU POATE CHIAR ASTA ȘI SUNT UNII DINTRE EI) 😉 o ”păsărică” le-a șoptit la ureche că peretele ce-i desparte de cealaltă parte a baricadei e ..foarte subțire 😉

DESPRE MESERIA CARAGHIOASĂ CARE -”CI-CĂ”- ”TRATEAZĂ” NEAMUL DE PROBLEMELE PSIHICE (ale spiritului) CU FORMULE / METODE DIALECTICE (materialiste-ATEISTE 😉 )(!!!!)………ATEII NEAMULUI……”INVESTIGATORII” NEAMULUI …”P(IȘ)SIHANALITICII” NEAMULUI………………………………băi, ”p(iș)sihologii” ăștia ai  lu’ sânge la tavă, ia ziceți băh, CÂT E ȘPAGA,..CÂT E DOM’LE ȘPAGA..??..scump, dom’le, scump, dincolo era mai ieftin,….cum e (??) când vor țiganii să tâlhărească, sau să înjunghie pe cei pe care-i suspectează a l-e fi lor superiori (adică pe restul populației), CUM FACEȚI CA SĂ-I ”SCOATEȚI” ”IRESPONSABILI”-CONTRA ȘPAGĂ(pentru a-i scăpa de arest pe respectivii conaționali ciocolatii)??….CARE E TRASEUL ȘPĂGII : ….- întâi îi trimiteți la medicul de familie să l-e dea trimitere, apoi LA VOI (PISIHOLOGII LU’PEȘTE ), după care-i trimiteți la LABORATORUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ (unde se constituie comisia DE PSIHIATRII care distribuie șpaga între voi toți)….și uite-așa, au scăpat criminalii și tâlharii de pușcărieeeee…..

dacă nimerim o ”PIȘ-SI-HOLOAGĂ” d-asta la ciclu, sau ”sculată” cu fața la cearceaf, sau dacă nu vă place de ȘPAGA / PARDON DE ”PERSONALITATEA” CUIVA, NU-I DAȚI VOIE LA PERMIS DE CONDUCERE, SAU DE MUNCĂ, SAU DE PORT ARMĂ ????………..VOI ”VERIFICAȚI” SĂNĂTATEA MINTALĂ A POLULAȚIEI, MĂH..??..în funcție de..ce..de cum vă e atunci digestia, sau nivelul de ….SÂNGE-N ALCOOL, pardon, alcool în sânge ??..DA’ PĂ VOI CINE DREAQ VĂ VERIFICĂ, MĂH SCELERAȚILOR..?? Ă?..ă?.. aha, tot o ”comisie”, tot dintre voi,..vă ”verificați” voi între voi ..unu’ p-altu’….”DEMOCRATIC”…. :)))))))))

:)) ..traim intr-o societate intoarsa cu curu’-n sus : -daca ne prefacem ca agreăm poponarii si lesbienele suntem promovati , laudati si mediatizati {ca fiind „progresisti”},.. respctiv-daca ne exprimam doar dezacordul cu ei suntem catalogati drept „antisociali”, „intoleranti”,”inadaptabili”, „sociopati” si azvarliti la marginea societatii……invers : -daca hulim / huiduim biserica sumtem promovati, laudati{ca fiind „progresisti”}, mediatizati, etc, respectiv daca ne scapa cumva -in spatiul media- informatia ca am fi admiratori ai vreunei dogme crestine suntem imediat transformati in „obiect de studiu pentru psihiatrie”….

…SĂ NE ÎNTOARCEM PUȚIN ÎN TIMP PENTRU A VEDEA MAI BINE CUM ȘI UNDE S-A ÎNCEPUT, CINE AU FOST EXECUTANȚII (aceleași slugi ale vechiului sistem) PRIN CARE NOUL SISTEM NE IMPUNE NOUA ”ORDINE”….

SAU DESPRE  :

…….CAT DE ADANC S-AU INFIPT IN CACATUL FOSTULUI REGIM SECURISTO-COMUNIST MEDICII PSIHIATRII , CATA MIZERIE MORALA SI FRUSTRARE A RAMAS IN MINTEA LOR DE PE VREMEA DE TRISTA AMINTIRE IN CARE INVENTAU BOLI PSIHICE PENTRU A JUSTIFICA INTERNAREA CU FORTA A CETATENILOR RESPECTABILI {adversari ai regimului}  IN SPITALELE DE PSIHIATRIE !

LA ORDINUL CELOR CE LE ERAU SUPERIORI  -in grad- DIN FOSTA SECURITATE CEAUSISTA, MEDICII PSIHIATRII ADMINISTRAU ANUMITE SUBSTANTE ADVERSARILOR POLITICI  AI REGIMULUI internati pe diagnostic inventat in spitalele de psihiatrie;…. SUBSTANTE CARE, ODATA ADMINISTRATE,  CHIAR DETERMINAU PACIENTILOR CU ADEVARAT AFECTIUNI PSIHICE -dar de-abea dupa administrare-  ASTFEL -psihiatrii- PARTICIPAND NEMIJLOCIT LA DIVERSIUNEA MIZERABILA A REGIMURILOR TOTALITARE DE A MIMA DEMOCRATIA !

PRIN ACEASTA GASELNIȚĂ – A INTERNARILOR FORTATE PENTRU BOLI PSIHICE INVENTATE, si ulterior injectarea/administrarea cu substante ce chiar determinau pana la urma imbbolnavirea- PSIHIATRII ERAU FOLOSITI PENTRU A DA O FORMA „LEGALA” , ACEASTEI MODALITAȚI ABJECTE DE A  ELIMINA SI UMILI ADVERSARII POLITICI AI SISTEMULUI  ….

Toata lumea a auzit despre inscenarile fabricate prin intermediul medicilor psihiatrii adversarilor regimului communist, despre internarile fortate pentru boli inventate aplicate adversarilor regimului comunist {de multe ori oameni respectabili carora l-i s-a distrus astfel toata viata} la comanda organelor de partid comunist si de securitate prin intermediul medicilor psihiatrii, SI EI LA RANDUL LOR BOLNAVI PSIHIC!!!!………intrebare : cine stabileste cat de NEbolnavi psihic sunt medicii psihiatrii??…..alti medici, tot ….psihiatrii????,….cine stabileste cat de NEsubiectivi pot fi medicii psihiatrii cand , ei la randul lor fiind bolnavi psihic pun diagnostic cuiva????….tot niste medici psihiatrii????….a fost retoric :))) 😉 😉

iata ceva ce poate scapa usor observatiei :  IN CAZUL INCINERARII LUI SERGIU NICOLAESCU SE URLA ISTERIC MEDIATIC DE PREA MULT TIMP BATAND APA IN PIUA PE LANGA SUBIECT!! OAMENI CARE  -IMPLICIT RECUNOSC CA NU DAU DOI BANI PE UN SUBIECT{pe religie}, respectiv medicii psihiatrii- FAC IN MOD  DIVERSIONIST SI FORTAT O LEGATURA NENATURALA INTRE CELE DOUA SUBIECTE PARALELE, PENTRU A FOLOSI MOMENTUL  SA ATACE MEDIATIC PE CEI CE AU CA MESERIE  PRIMUL DIN ACELE SUBIECTE{religia}

propaganda pro-materialista agita argumentul sumelor alocate de statele lumii catre religii, CU MARE GRIJA SA NU AMINTEASCA DE ANGAJAMENTELE RESPECTIVELOR STATE FATA DE ACELE RELIGII CAND LE-AU NATIONALIZAT AVERILE !!!!!!!!….respectiv : – propaganda materialista antispiritualista reclama ca statul Român plateste anumite sume bisericilor , precum si salariile proetilor, ocolind cu mare grijă ca nu cumva să aminteasca motivul real -si anume că asta se datoreaza MOMENTULUI IN CARE ALEXANDRU IOAN CUZA A SECULARIZAT / NATIONALIZAT AVERILE MANASTIRILOR IN SCHIMBUL ANGAJAMENTULUI CA STATUL VA PRELUA PARTE DIN CHELTUIELI !

OARE CAND SERGIU NICOLAESCU A CERUT SA FIE INCINERAT, EL NU O FI STIUT CA NU VA AVEA PARTE DE SLUJBA????!!!! CHIAR ASA DE PROST INFORMAT SA FI FOST, SAU…. ALTA MIZERIE SE ASCUNDE IN SPATELE “GRIJII” UNOR BINEVOITORI-NEVOIE-MARE, CARE NU DAU DOI BANI PE RELIGIE, DAR, DINTR-O DATA,  BRUSC,  L-I SE NASTE O REVELATIE  – “GRIJA” DEOSEBITA DE…. LIPSA SLUJBEI RELIGIOASE ??!!

DE CE SE URMARESTE SA FIE AMESTECATE  DISCUTIILE??

Ce are dorinta maestrului -SERGIU- -NICOLAESCU- cu treburile bisericii?? De ce unii oameni se fac ca respecta dorinta artistului doar pentru a se amesteca in treburile interne ale bisericii?? Desi ei stiu bine ca NU II OBLIGA NIMENI sa se duca la biserica si sa-i respecte deci regulile, totusi EI, SUB PRETEXTUL CA AR RESPECTA PE ARTIST, DE FAPT SE BAGA IN TREBURILE INTERNE ALE UNEI BISERICI -DE PARCA VENIREA LA BISERICA AR FI OBLIGATORIE- ȘI FOLOSESC MOMENTUL PENTRU A ATACA INSTITUTIA IDENTIFICATA DE EI A FI CONCURENTA!!!!

Cum poti sa te prefaci ca respecti dorinta actorului, dar sa refulezi atat de visceral impotriva  efectului dorintei lui ?

ATENTIE, AICI TRECE USOR NEOBSERVAT FAPTUL  CA : –

SE BAT TREI MARI CATEGORII DE „VINDECATORI DE SUFLETE” pe aceeasi „nișă de piață” {adica pe masa de populatie care nu au puterea de a-si gasi in propriul  interior puterea de a ramane sanatosi mintal in fata vicisitudinilor vietii} :

1 – biserica, 2 – „prezicatorii” lu’peste, si 3 – medicii psihiatrii {care MEDICI, prin metodele lor medicale materialist-dialectice NU AU REUSIT SA VINDECE NICIODATA CU ADEVARAT PE NIMENI….si in loc sa-si rezolve problema asta, ei au o invidie/URA VISCERALA pe biserica UNDE NU E NIMENI OBLIGAT SA INTRE,….spre deosebire de cabinetele de psihologie}!!

E RIDICOL SA SE ASEZE IN STUDIOUL DE TELEVIZIUNE O HAITA DE MANCATORI DE BANI DE LA STAT {MEDICII PSIHIATRII CARE IN REGIMUL CEAUSESCU ERAU FOLOSITI DE FOSTA SECURITATE PENTRU A INSCENA “BOLI PSIHICE” INCHIPUITE CELOR CE PROTESTAU IMPOTRIVA REGIMULUI, CEEA CE FAC INCLUSIV  SI ACUM, pentru a ajuta regimurile totalitare sa mimeze democratia}………………SI SA ATACE DIVERSIONIST O INSTITUTIE fara legatura cu subiectul, IAR PURTATORUL DE CUVANT AL ACELEI INSTITUTII SA FIE OBLIGAT SA SE APERE{!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!}……………………………………………………………………………………….e ridicol sa vezi SPECIALISTI / „DOCTORI-DOCENTI” IN -PSI-HI-A-TRI-E- VORBIND DESPRE……RE-LI-GI-E !!!!….E MAI MULT DECAT PENIBILA INVIDIA -VISCERALA- A MEDICILOR PSIHIATRII PE SUCCESUL BISERICII….si caraghioasa nesimtirea lor de a folosi orice ocazie {SOLEMNA} ca sa-si refuleze frustrarile impotriva SUCCESULUI NEINTENTIONAT AL CEEA CE EI IDENTIFICA OBSESIV A FI CONCURENTA LOR : -biserica ortodoxa- !!

DE CE TREBUIE NEAPARAT SA NE INCRANCENAM ATAT DE TARE SA SCHIMBAM REGULILE UNEI BISERICI SI SA NE PREFACEM CA AR AVEA LEGATURA CU INCINERAREA CUIVA ???? DE UNDE ATATA DIVERSIUNE ??

A FACE SLUJBA INCINERATILOR E CA SI CUM AR INCERCA CINEVA SA STINGA UN FOC CU BENZINA !! SAU, E CA SI CUM AI DA CU FORTA SA BEA APA CUIVA CARUIA NU-I E SETE !! Nu se fac slujbe incineratilor ! Incineratii au stiut asta inainte de a allege sa fie incinerate; de-aia au ales aceasta cale –a incinerarii-, tocmai cunoscand ca NU SE FACE SLUJBA ! Deci, subiect inchis!!!!!!!!!

Ce ramane{?}, ramane o ocazie de a lega fortat momentul sugerand diversionist o legatura intre un subiect si altul !! Psihiatrii, folosesc orice moment ca sa-si atace in mod diversionist si murdar pe cei identificati de ei a fi ADVERSARII LOR ; motivul real al ofuscarii psihiatrilor nu e nicidecum „grija” de „modernizare” a….bisericii:)))) ci e cu totul altul: INVIDIA LOR pe succesul pe care-l are biserica la aceeasi categorie de populatie -adica succesul la cei ce sunt slabi de „înger” si au nevoie de ajutor{de biserica sau de psihiatru, fiind cunoscut faptul ca psihiatrii nu au insanatosit niciodata CU ADEVARAT niciun bolnav mintal} !

Cu reducere la absurd, comparand cele doua „rele”….MACAR LA BISERICA NU TE OBLIGA NIMENI SA VII,PE CAND FARA „EXAMINAREA PSIHIATRICO-PSIHOLOGICA” NU POTI PRACTICA APROAPE NICIO MESERIE ….!! Într-o logica de  similitudine NEfortata : – ce ar mai fi ca un preot sa-si bage nasul in meseria psihiatrilor,….sa-si dea cu parerea la televizor, toata ziua buna-ziua despre cum ar trebui facuta meseria aia {pe care nu o cunoaste} pretinzand ca ar fi „afectat”:)))))))))

Adevarata miza a scandalului incinerarii nu e cel ce a parut a fi indus de cei ce clameaza ca ar dori “modernizarea” canoanelor bisericesti,….{toapele lesbiene sau poponari cu auto-siguranta de a fi „emancipate”} legea succesiunii prevede foarte clar ca: –  IN CAZUL IN CARE APARE UN FIU MOSTENITOR, SORA DEFUNCTULUI IESE DIN MASA SUCCESORALA DE TOT, IAR CURVA, pardon,  FOSTA SOTIE , PRIMESTE DOAR UN SFERT 😉 : –

http://www.cotidianul.ro/mostenirea-lui-sergiu-nicolaescu-si-scandalul-incinerarii-203646/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: