Câte ceva despre spiritualism, supramaterialism, metafizică, civilizații ante-diluviene, entități evoluate cu capacități mari-extrasenzoriale, civilizații din antichitate avansate atât tehnico-științific, cât și metafizic, spiritual, extrasenzorial:

Iisus

ImagineImagineîn loc de prolog:

Rugăciunea Tatăl Nostru în Limba Aramaică-limba vorbită de Iisus, singurul Dumnezeu pe Pământ (”tehnic” vorbind, singura entitate aflată vreodată în posesia tuturor celor 24 de chakre noesice-maxim activate): http://www.youtube.com/watch?v=yPhmGKIKX_w

Petre Țuțea : -”FĂRĂ DUMNEZEU, OMUL RĂMÂNE UN BIET ANIMAL RAȚIONAL ȘI VORBITOR, CARE VINE DE NICĂIERI ȘI MERGE SPRE NICĂIERI !!”

…. 😉 zic io : -cel mai ELABORAT GRAD DE =CO-DI-FI-CA-RE INFORMAȚIONALĂ= a fost folosit la crearea celei mai complexe dintre lucrările scriptice ale lumii -cea care poate fi definită fără rezerve ca fiind SFÂNTA SCRIPTURĂ- Biblia, nu atât vechiul, DAR MAI ALES NOUL TESTAMENT (în special evanghelia A PATRA-NESINOPTICĂ–-a sfântului Ioan evanghelistul)!! Prin urmare, cine o lecturează mot-a-mos, fără a fi în posesia unei VASTE CULTURI, cu siguranță va înțelege greșit toate informațiile ce le cuprinde (interpretări greșite-ce pot fi folosite de materialiști ca și arme  împotriva spiritualismului) !! Pentru a înțelege exact ce se ascunde în spatele tuturor explicațiilor cuprinse de ea trebuie să fii ”tobă de carte”, altfel e de preferat să nu încerci să o citești ca atare!!…………………………………………………………………….DACĂ BISERICA AR ASCUNDE MAI PUȚINE SECRETE ȘI AR EXPLICA ASTFEL MAI ”TEHNIC” ANUMITE PRACTICI, ….ATUNCI POPULAȚIA , EVIDENT, AR FI MAI ATRASĂ DE SPIRITUALISM :

Nu numai Vaticanul sau Tibetul, chiar și unele guverne au ajuns să se apropie de adevărul despre ceea ce se credea a fi ”civilizație extraterestră”, în fapt fiind – INTRATERESTRĂ :

http://www.efemeride.ro/edward-snowden-de-sute-de-mii-de-ani-in-interiorul-pamantului-exista-o-civilizatie-extrem-de-avansata
există numeroase legende care susțin că de fapt în epocile îndepărtate au existat numeroase civilizații care și-au dus existența în interiorul planetei.

Tunelul misterios, de 12000 de ani vechime, care leagă Scoția de Turcia:

http://www.efemeride.ro/tunelul-misterios-de-12000-de-ani-vechime-care-leaga-scotia-de-turcia

………activarea chakrelor în tehnică mantrică-repetitivă prin rugăciunea ”TATĂL NOSTRU” :

http://safiisanatos.ro/sanatate-spirituala/semnificatia-rugaciunii-tatal-nostru/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

……..ceva despre DEPARTAMENTUL ZERO AL S.R.I.  (departament de cadre militare cu capacități paranormale, reînființat de Ceaușescu la comandă chineză, după o idee din perioada monarhiei) :

”….soldatii evrei n-au venit sa se antreneze in Romania, ei cauta ceva acolo…evreii, care au pretenția de control planetar, nu puteau sa mearga intr-o baza ultrasecreta din America sa se antreneze? Veneau taman in Romania!! Ii apucase o mare dragoste de romani in anul 2011…nu a fost intamplare ca anul trecut unul dintre elicopterele lor s-a prabusit in munti…se tot spune ca muntii respectivi sunt protejati de anumite forte…stim destul de bine ca pare nebunie si teoria conspiratiei ce va spunem noi acum…DAR NU DEGEABA SRI-UL A DESFASURAT ANUMITE ACTIVITATI IN ZONA RESPECTIVA!!! Lucrul deosebit de grav acum vine…ce cauta evreii in zona in care se spune ca SRI-ul detine o baza ultrasecreta?!….”

În anul 1882, Regina Elisabeta a României (Carmen Sylva) publica „Povestile Pelesului“, ca urmare a unor informatii culese pe cont propriu, de la localnici si ciobani, despre fabuloasele tezaure ascunse în „inima“ muntelui. În cartea „Cetatea Babei“ se povesteste chiar despre o misterioasa cetate subterana, în care s-ar afla depozitate cantitati mari de aur. În studiul „Dacia Hiperboreana“, publicat la Paris in 1936, si republicat în Franta si Italia in anii ’80, Vasile Lovinescu afirma ca „muntele Om este traversat de o grota imensa, care este una dintre cele mai mari din lume, în sensul ca nu i s-a dat de capat, fiind exploatata doar pe vreo 20 de kilometri“.

”….Nicolae Ceausescu înfiinteaza în 1968 “Departamentului Zero”. În urma semnarii unui protocol între România si China, “Departamentului Zero” a fost organizat si supervizat de Doctorul Xien, maestru în parapsihologie, misiunile specifice fiind descoperirea, educarea si dezvoltarea subiectilor umani cu capacitati extrasenzoriale. Paralel Departamentului Zero functiona unitatea de “soldati para” a Ministerului Apararii, aflata sub comanda generalului Ilie Ceausescu, precum si o alta structura paralela similara, organizata în cadrul Consiliului National pentru Stiinta si Tehnica (CNST), condus de Elena Ceausescu, care supraveghea activitatile “unitatii para”. ….”

”….Se pare ca anumnite energii protejeaza muntii Bucegi!!!” :

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/08/12/departamentul-zero-sri-bucegi/

sau cercetăîrile pe care le-a făcut, deloc întâmplîător, un om de știință de renume mondial în PIRAMIDA DE LA PITEȘTI:

http://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/02/20/piramida-din-pitesti/

.. păreri ale unor oameni de știință despre ce se întâmplă cu noi după moarte:

http://m.adevarul.ro/tech/stiinta/moartea-nu-existao-teorie-stiintifica-recenta-explica-intampla-mori-1_50b8bfea7c42d5a663a77402/index.htm

================================================================

=====================================================================

========================================================================

SUBIECTUL PROPRIUZIS:

========================================

MĂ AMUZĂ TERIBIL CUM POT ”MATERIALIȘTII” SĂ DEZVOLTE O ATÂT DE GROBIAN-VISCERALĂ URĂ ÎMPOTRIVA SUBIECTULUI ”EXTRASENZORIAL”, SAU ”PARANORMAL”(pt.că ei identifică acest subiect ca fiind ceva ce LE-AR ”SUFLA” CLIENȚII )!! Materialiștii de ”rit” psihiatric sau psihologic….-domenii de activitate ÎMBIBATE CEL MAI BINE cu propagandă materialistă- sunt de-a dreptul terifiați de perspectiva de a pierde din clienții cabinetelor MESERIEI CARE NU A REUȘIT NICICUM CEEA CE PRETINDE CĂ FACE, ANUME-SĂ VINDECE CU ADEVĂRAT PE CINEVA VREODATĂ,….pe nimeni – PSIHIATRIA-!! …. :)))) să vezi ce mutre au făcut ”dialecticii” și pi(ș)sihologii / pi(ș)siholoagele lu’ pește cănd au dat cu ochii de realitatea de mai jos :)) E adevărat că nu trebuie să arunci mărgăritare înaintea porcilor că le calcă în picioare, pt.că…. vorba lui Iisus: ”cine vrea să creadă are nevoie de cel mult o dovadă,….cine e hotărât să nu creadă, nu va crede nici după o infinitate de dovezi!!”….sau : – ”ca să-l fac EU să  creadă în mine printr-o demonstrație puternică–-e ca și o dragoste forțată!!”….–-cu alte cuvinte,..dacă sunt porniți / setați să nu recunoască, NU VOR RECUNOAȘTE NICI ÎN FAȚA REALITĂȚII, iar divinitatea are și alte treburi decât să convingă forțat prostăvanii!!.. totuși, ce-ar mai fi dac-ar muri caii când ar vrea câinii??..dacă am ține cont de pretențiile lor și n-am face public….??

p.s. : – chiar dacă am ”aruncat” într-o prea mare grabă acest subiect profund și interesant -zic io-..v-aș rămâne dator dacă NU L-AȚI DISTRIBUI FĂRĂ A MENȚIONA ”SURSA”,….nu de alta, dar, dacă tot am pierdut un timp să-l scriu,…. măcar să știe lumea ce moacă are ”mincinosu’ ” 😉 😉

, fie și numai pt. că NU cred să mai aibă cineva informații despre subiectul ăsta ÎN FELUL ÎN CARE LE AM EU, repet :”ÎN -”FELUL”- ÎN CARE LE AM EU”!!….(fie și numai pt.că EU ÎN NICIUN CAZ NU -NU- LE AM DIN GOANGĂL, WIKYPEDIA, SAU ALTE….”PEDII” INTERNAUTISTICE, ….EU PUR ȘI SIMPLU LE AM DE LA (O) SURSĂ AUTENTICĂ, un personaj de mare calibru, discret, subtil, sofisticat, PUTERNIC-PSIHOTRONIC, deosebit de evoluat) !!!!….am mai pus în ALBUMELE MELE (ALBUME, nu fotografii) cu vreo doi ani în urmă câte ceva informații (ULTRASINTETIC) despre personaje complexe de genul…. din apropierea zilelor noastre….(Rasputin, Baba Say, Gurdjieff, Osho, Hitler, Francisco d’Assisi, Ramakrîshna, cât și despre cei foarte puțini din istoria pământeană-cei ce posedă deschiderea Chakrelor noesice – fondatorii de religii….!!) din timp în timp vor urma altele 😉

DEOCAMDATĂ, CÂTEVA LINK-URI PT. A VĂ FACE O IDEE DESPRE CE CRED DESPRE ACEST SUBIECT ALȚII CE SE CRED ”PROFESIONIȘTI ”(guverne):

1-americanii despre anumite zone geoenergetice paranormale ale româniei:

 http://www.evz.ro/detalii/stiri/descoperirea-misterioasa-a-serviciului-secret-american-in-muntii-bucegi-video-1013426.html#ixzz2Y5LQvJSG

și câte ceva din ceea ce a cam ”scăpat” de pe la S.R.I. 😉 :

http://www.fara-secrete.ro/departamentul-zero-al-securitatii-statului-exista-dar-este-bine-tinut-secret/

Nu e ușor să discutăm despre un astfel de subiect, fiindcă ne trebuie o altfel de stare de spirit , că,..deh, ca în orice domeniu, și în ăsta există FALSURI,..șarlatanii,..etc,….ceea ce NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU EXISTĂ ȘI FENOMENE ADEVĂRATE ÎN CEL MAI REAL MOD POSIBIL !!!!…………………………………..totuși încerc : – aș începe cu afirmația că : -”AȘA CUM SPIRITUALISMUL -NU- CONTRAZICE ABSOLUT DELOC MATERIALISMUL CI ÎL COMPLETEAZĂ ..da, cele două doctrine gnoseologice CHIAR NU SE CONTRAZIC, ci se completează, dacă știi să le înțelegi ),….PRIN URMARE RELIGIA care ar trebui să reprezinte spiritualismul, ar trebui SĂ NU CONTRAZICĂ ȘTIINȚA, CI SĂ ARATE UN DRUM MAI RAPID, MAI SIGUR, MAI CORECT, MAI ADEVĂRAT-DE A AJUNGE EXACT LA ACELAȘI LUCRU LA CARE ȘTIINȚA ÎȘI PROPUNE SĂ AJUNGĂ și nu are cum ÎNCĂ prin propriile mijloace, date fiind capacitățile noastre -DEOCAMDATĂ- insuficiente–––––––––––––––––––––––––––– E plină mitologia antică de legende care descriu cronologic fapte , experiențe din contacte cu civilizații mult avansate -atât din punct de vedere tehnologic-dețineau tehnologii imposibil de explicat prin ale noastre-, cât și sub UN ASPECT MAI PUȚIN DAT PUBLICITĂȚII, anume -DEOSEBIT DE DEZVOLTATA LOR PUTERE MENTALĂ-cunoscută în domeniul de specialitate ca forță psihotronică INDIVIDUALĂ (puterea de a înfăptui ceea ce mentalizezi, fără a depune nicio acțiune fizică : – de la telechinezie(mișcat obiecte)-teletransport, telepatie(receptarea directă a gândurilor–-recepție de informații pin undele transmise de gândul subiectului), psihotronie (influență mentală prin sugestie directă impusă exclusiv prin puterea transmisă de gând) !!!! Deși există în ȚĂRI CIVILIZATE adevărate Academii în care se studiază cât se poate de serios astfel de fenomene,cu oameni PLĂTIȚI GRAS DE LA BUGETELE DE STAT,…. totuși s-a vorbit mai mult sub formă de GLUMĂ despre acest ultim aspect, din DOUĂ MOTIVE : –––––1-pt.că guvernele, prin serviciile de informatii au început (cu mult mai mult după momentul Hitler) să folosească astfel de oameni în interes strategic și ….evident, că fiind operațiuni secrete ….orice discuție despre asta trebuie trecută diversionist în domeniul science-fiction,….ATENTIE, aici vorbin DOAR de cei -dintre acești extrasenzoriali- CARE -NU- AU -ÎNCĂ- DESĂVÂRȘIREA SPIRITUALĂ (pt.că aceia nu mai pot fi plătiți / mituiți să facă lucrurile murdare ale serviciilor de spionaj)–––––––și 2-pentru că în ultimele 5 sute de ani învățământul a fost preponderent LAIC (!) ..asta din cauza profanării în timp a principalei instituții religioase din Europa-Biserica Catolică pe lângă care funcționau școlile înainte (Europa -cu statele ei și religia Catolică- fiind acum 500 de ani cea mai mare colonizatoare a planetei) ! ––––––––––––––––––––––––– Ce legătură e între RELIGII și..asta…..EI, AICI E PROBLEMA : – nimeni nu s-a gândit să accepte ….ATENȚIE, repet : NIMENI NU S-A GÂNDIT SĂ ACCEPTE că -așa cum noi suntem superiori evolutiv celorlalte specii de sub noi pe scară genetică- așa cum ontogeneza repetă sintetic-rapid filogeneza,……..ȘI PESTE NOI pot exista specii superioare, care au evoluat din noi în ceva superior nouă (!!) ….că ACEASTĂ EVOLUȚIE INCUMBĂ ÎN PRIMUL RÂND ASPECTUL DENUMIT GENERIC : ”PARANORMAL”,….sau ”capacitate extrasenzorială”,….obândită prin diferite căi de asceză spirituală, căi lăsate aici de ei -probabil- sub formă de TEHNICI / PRACTICI SECRETE ascetice (de genul yoga-superior) ce le putem regăsi în practicile ținute secret de TOATE RELIGIILE,..tehnici care dezvoltă forme de evoluție…. întâi memoria, coeficientul de inteligență, mentalitate, ASPIRAȚII, apoi din ce în ce mai sus : – clarviziune, de telechinezie, teletransport, din ce în ce mai mult, până SCHIMBĂ EVOLUTIV INDIVIDUL LA MODUL TOTAL -inclusiv- INFORMAȚIA GENETICĂ, număr de cromozomi,..practicanții pot evolua încet-încet, până când chiar pot DEVENI CEVA SUPERIOR(aproximativ în modul în care noi suntem superiori celorlalte specii)….practic atunci , după acel moment, nu mai pot exista reproduceri pe cale sexuală între acei oameni si specia umană ! Multe lucruri pe care ei le consideră simple, nouă ni se par de neînțeles ! Așa se explică și faptul că….până nu ajungem măcar puțin din ceea ce sunt ei, EI NICI NU PREA INTERFEREAZĂ CU CIVILIZAȚIA NOASTRĂ,….exceptând puținele momente -probabil- inevitabile, în care au lăsat aici unele forme de evoluție spirituală ! Evoluția asta spirituală …… se pare că asta e SINGURUL LUCRU CU CARE TE DUCI ÎN MORMÂNT și în altă viață; ops, asta : – ”ALTĂ VIAȚĂ” (reîncarnările) pare a fi unul din chestiunile pe care unele religii (în politizarea / profanarea lor) nu le mai recunosc a fi reale !! Ceea ce pot să vă spun e că cei care -aparent- se nasc cu asfel de capacități….AU MUNCIT ÎN ALTĂ VIAȚĂ PENTRU A LE DOBÂNDI,….unii nereușind decât o mică parte din ele,….astfel că nici măcar nu=și mai amintesc ce s-antâmplat cu ei de s-au născut cu ele,….DAR ALȚII AU EVOLUAT SUFICIENT DE MULT ÎNCÂT ȘTIU FOARTE BINE CUM LE-AU DOBÂNDIT , BA CHIAR POT SĂ ÎNVEȚE ȘI PE ALȚII CUM SĂ O FACĂ !! Unii practicanți (de regulă călugări) -mai mult sau mai puțin întâmplător- au REdescoperit astfel de secrete pe care , practicându-le, pur și simplu după un timp se despart de această lume, întrucât descoperă că -========================================== ar fi multe de spus pe acest subiect, ….mie cel puțin, m-i se pare a fi cam cel mai important lucru de pe pământ ”FACEREA LUMII” (….câteodată poate exagerez :)))) )……….Au început sa se găsească tot mai multe vestigii , informații despre acele lucruri, dar EU NU LE ȘTIU DE PE WIKYPEDIA, GOANGĂL SAU ALTE….CHESTII INTERNAUTISTICE ( :)) ) chiar am avut privilegiul să cunosc personal un om cu posibilități destul de mari de acest fel !! ////////////////////////////////foarte interesantă e SINGURA teorie ce poate explica modul în care s-a terminat UN TIMP acea civilizație : – CEEA CE ȘTIU E CĂ SINGURUL LOC UNDE POATE EXISTA O ASTFEL DE CIVILIZAȚIE E NUMAI ȘI NUMAI ACEASTĂ PLANETĂ!!!! NU EXISTĂ NICĂIERI -cel puțin în galaxia asta- O PLANETĂ CARE ȘĂ AIBĂ ACEL CÂMP -de un anume fel- CATALIZATOR AL DEZVOLTĂRII VIEȚII !!!!!! ACEA CIVILIZAȚIE despre care Platon povestește in două dintre ”dialoguri” a fi fost ATLANTIDA,–––––––LOCALIZATĂ ÎN PERIMETRUL ACTUALULUI ”TRIUNGHI AL BERMUDELOR”(”un oraș cât o țară”,..orașul în formă de cruce–-PRIMA FORMĂ DE CRUCE DIN ISTORIE….după forma corpului dublu-eteric uman,…punctele de forță energetică umane -cele 7 chacre, PLUS ÎNCĂ 7-CUNOSCUTE DE EI-așa-zisele chacre diosice, sunt așezate în formă de cruce)!! forma biocâmpului uman a fost deja evidențiată prin tehnica fotografică denumită după numele celui care a descoperit-o : ”Krilian” !! Se pare că ei sunt cei ce au lăsat acele construcții megalitice cunoscute pe tot întinsul lumii executate prin tehnici absolut inexplicabile pentru locuitorii deosebit de primitivi și neputincioși descriși a fi trăit atunci de istoria clasiă !! ATLANTIDA S-A AUTODISTRUS ÎNTR-UN MOD INTERESANT……….aici intervine o teorie pe care -odată expusă- risc să fiu catalogat nebun :)) pt.că e mult mai GREU DE ÎNȚELES : – au montat -într-un fel, sub întreaga construcție- un mega-cristal care amplifica ceea ce descoperiseră atunci a fi acele capacități miraculoase MAI MULT DECÂT LE-A FOST PERMIS DE CÂTRE CEL CARE A CREAT ÎNTREGUL UNIVERS,…, ….ATENȚIE – CRISTAL CARE, FIIND FOLOSIT ÎNTR-O TEHNICĂ DE O MANIERĂ CU FOARTE PUȚIN GREȘITĂ, A DUS LA ========ÎNCARNĂRI NEREUȘITE : (e plină mitologia universală de descrieri ale unor entități cu CAP DE OM ȘI CORP DE ANIMAL, CU PUTERI EXTRASENZORIALE DEOSEBIT DE MARI–așanumiții ”demoni ai vremurilor străvechi” -antediluviene- pe care BIBLIOTECA DIN CATACOMBELE VATICANULUI ÎI DENUMEȘTE : =”POPORUL-BELIAL”=,..ANTAGONIST -și în continuu conflict ulterior-  CU CELĂLALT CARE DEFINEȘTE SPECIA CELOR RĂMAȘI CU ASPECT NORMAL, DAR GIGANȚI : =”POPORUL-UNUL=” :

http://www.fara-secrete.ro/scheletul-unei-fiinte-jumate-om-jumate-felina-si-o-sfera-magnetica-plutitoare-au-fost-gasite-in-marea-piramida-egipteana-intr-o-camera-secreta/

….ceea ce a urmat,….conform unei legi interacționale nesesizate de ei,….acel cristal se pare că a fost rejectat de un anumit câmp planetar(PE CARE NICIO ALTĂ PLANETĂ NU ÎL ARE), distrugând întreaga civilizație, printr-o explozie imensă CA UN CATACLISM, care a distrus inclusiv scoarța terestră până la mantaua fierbinte care, în contact cu apa rece a oceanului atlantic, a produs -se pare- un nor imens ce a înconjurat întreaga planetă PRODUCÂND TIMP DE 40 DE ZILE O ÎNCĂLZIRE A ATMOSFEREI TERESTRE , TOPIND INCLISIV CALOTELE GLACIARE, RIDICÂND NIVELUL OCEANULUI PLANETAR ÎN FORMA CUNOSCUTĂ DIN SFÂNTA SCRIPTURĂ CA ”POTOP” !! Confom aceleiași teorii interesante, acea parte de civilizație a lor care a rămas s-a retras undeva TOT PE ACEASTĂ PLANETĂ (există dovezi că scoarța terestră are o grosime -de la minim 20 km- până la 300 de km….) ..dacă ne gândim că grosimea atmosferei RESPIRABILE nu e mai mare de 5 km………………………..atunci e adevărată teoria conform căreia UNII DINTRE OAMENI care au avut capacități FOARTE MARI PARANORMALE se pare că – ATENȚIE – au sesizat existența CELOR TREI LUMI CONTINUATOARE A ATLANȚILOR: SHAMBALA, WALLHALLA, MANDHALA ! (aici mă refer la….profeții antichității, la fondatorii de religii,….dar și la oameni puternici spiritual-psihotronic care au reușit să intre mental în legătură cu acea civilizație – cei aproximativ apropiați contemporaneității în forme diferite de dobândire a capacităților extrasenzoriale -Rasputin, Hitler, Gurdjieff, Osho, Ramakrishna, Baba-Sai,…despre care s-au inventat povești ”oficiale” total mincinoase….,………………..am pus câteva explicații despre ei în albumele mele….așa, într-o zi ploioasă, când n-am avut ce face)….

IATĂ CEVA CE POATE SPRIJINI AFIRMAȚIA DE MAI SUS :

Nu numai Vaticanul sau Tibetul, chiar șii unele guverne au ajuns să se apropie de adevărul despre ceea ce se credea a fi civilizație ”extratereștrĂ”, în fapt e – INTRATEREȘTRĂ :

http://www.efemeride.ro/edward-snowden-de-sute-de-mii-de-ani-in-interiorul-pamantului-exista-o-civilizatie-extrem-de-avansata

(5 fotografii): sub apele oceanulu Atlantic, în actualul perimetru al ”TRIUNGHIULUI BERMUDELOR”, unde Platon (în două dintre ”dialoguri”) presupunea a fi existat fosta Atlantidă ”orașul cât o țară”–”orașul în formă de cruce”….”de dincolo de mediterană, dincolo de GIB AL TARIK” ,….Gib Al Tarik= MUNTELE LUI TARIK” (strâmtoarea Gibraltar….gib al tarik = gi-bral-tar)…………… !! : – https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420223_517358841661001_951121630_n.jpg

NU MAI CĂUTAȚI , CĂ ÎN NICIUN CAZ NU E TRUCAJ 😉 :

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/579254_517358978327654_648043997_n.jpg

SAU ASTA, FOARTE ELOCVENTĂ (zic io ) …. INDIA : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/432070_517358741661011_71243979_n.jpg

EGIPT : https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969605_517358568327695_40215473_n.jpg

EXACT ÎN….ROMÂNIA….

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=517358491661036&set=pcb.517454634984755&type=1&relevant_count=5

și încă câteva ”AMĂNUNTE”:

LA NOI:       http://www.efemeride.ro/socant-o-intreaga-retea-de-coridoare-subterane-antice-uneste-continentele-lumii

LA EGIPTENI:

http://www.efemeride.ro/piramidele-antice-s-au-trezit-la-viata

O MICĂ TENTATIVĂ DE DOCUMENTAR : – https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQCzx3E8vHsK_iUZ&w=154&h=154&url=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2F-J0etmRX1fQ%2F0.jpg

CÂTEVA ENTITĂȚI DIN ISTORIE (chiar recentă) CUNOSCUTE CU CAPACITĂȚI MARI EXTRASENZORIALE:

RASPUTIN{grigori efimovich novih}mahailuminatSUFI{din scoala SUFITA-ramura crestina-ATHONITA}…TEHNICA PRIVIRII CARE ARDE-in similitudine cu yoga-tumo….capacitati paranormale distrugatoare, DEOSEBIT DE PUTERNIC PSIHOTRONIC! TOT CE S-A SCRIS DESPRE OAMENI DE TALIA LUI RASPUTIN E TOTAL INEXACT : DE EX. EL NU S-A NĂSCUT IN SECOLUL 19, CI MULT MAI ÎNAINTE, VÂRSTA LUI NU ERA CUNOSCUTĂ, NU A PUTUT FI OMORÂT NICIDECUM(cadavrul presupus a fi fost găsit nu era corpul lui), IAR CEEA CE L-A FĂCUT SĂ ”DISPARĂ” DIN VIAȚA PUBLICĂ NU A FOST NICIDECUM FAPTUL CĂ A FOST ATACAT DE IUSUPOV, CI FAPTUL CĂ A FOST SURPRINS DE ATAC (!!!!)….CĂ NU L-A PUTUT PREVENI (TOCMAI EL, CARE PUTEA PREVEDEA EVENIMENTE CU MULT ÎNAINTE!!)….CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ O ALTĂ CONJURAȚIE, MULT MAI SUBTILĂ A ÎNCERCAT SĂ-L ANIHILEZE, BINE-NȚELES, NEREUȘIND(și nu vă gândiți la masoni sau evrei, pt.că nu au ei o așa de avansată tehnică sau putere) !!

RASPUTIN{Grigoij Yefimovich Novîh} mahailuminat SUFI {din scoala SUFITA-ramura crestina-ATHONITĂ}…TEHNICA PRIVIRII CARE ARDE-in similitudine cu yoga-tumo….capacitati paranormale distrugatoare, DEOSEBIT DE PUTERNIC PSIHOTRONIC!..link-ul de mai jos :

– https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/217358_157107274352828_3920312_n.jpg

BABA SAI{avatar hindus}CEA MAI PUTERNICA FORTA PSIHOTRONICA{in viata} dobândită atât din muncă / practică evolutiv transcedentală în încarnări nenumărate anterioare, cât și continuată în evoluție în existența asta, prin practica transcedentala,meditatie,asceza,EVOLUTIE SPIRITUALA!..următorul link :

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/222653_157107654352790_7145114_n.jpg

GURDJIEF{georgiades ivanovich}GURDJIEF{georgiades ivanovich}-mahailuminat{scoalaSUFITA-ramura musulmana}.Din pacate si-a pus la dispozitia rusiei puterea sa mentala, iar cand a realizat ca scoala sufita functioneaza profund negativ, a fost prea tarziu sa se mai retraga din conjuratia antieuropeana ce actiona atunci!A fost singura capacitate psihotronica capabila sa se opuna lui Hitler, dar din pacate din doua rele{hitler si stalin}ar fi fost mai bine pentru europa ca Gurdjieff sa se opuna lui stalin si NU lui Hitler!!A fost fondatorulscolii ruse de parapsihologie{institutul galperin studiaza dupa metodele lui} link-ul următor:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Georges_Gurdjieff.JPG

RAMAKRISHNA-mahaeliberat intr-o singura viata in 6 cai de asceza-yoga{6 tipuri de religii,iclusiv crestinism}….link-ul de mai jos:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/215632_157579250972297_7161311_n.jpg

Adolf HITLER[Shicklgruber];-societatea Thule;singurul maestru de TANTRA YOGA-de dreapta din Europa, prin Wallhala{tantra yoga-cea corecta se face pe dreapta-yda} ! P.S.:-de precizat faptul ca nazismul n-a fost initial decat O REACTIE DE APARARE IMPOTRIVA COMUNISMULUI CE A APARUT CU MULT INAINTEA NAZISMULUI pt.ca ATUNCI COMUNISMUL AMENINTA SA DISTRUGA EUROPA!!-De asta, acest personaj s-a aliat initial cu tot occidentul impotriva rusiei!!-DINCOLO DE FAPTELE ISTORICE{istoria o scriu invingatorii}-desi intentia lui a fost de a opri comunismul,SI ATAT-,totusi se pare ca in final lucrurile au scapat de sub control-, iar PE MINE , AICI, MA INTERESEAZA -DOAR- FAPTUL CA PERSONAJUL FACE PARTE DIN CATEGORIA „MARI CAPACITATI PSIHOTRONICE”, ÎNTRUCÂT ATÂT COMUNISMUL, CÂT ȘI NAZISMUL AU FOST CREATE ȘI FINANȚATE CAM TOT DE ACEEAȘI CONJURAȚIE INTERNAȚIONALĂ…. link-ul de mai jos :

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/223158_157128644350691_260918_n.jpg

PERFECȚIUNEA ÎNTRUCHIPATĂ – CEA MAI ÎNALTĂ FORMĂ DE EXISTENȚA SPIRITUALĂ DE PE PĂMÂNT ȘI UNIVERS ÎNCARNAT PE PĂMÂNT –după chipul și asemănarea creatorului lumii- CU MISIUNEA DE ARDERE A KARMEI  ÎNTREGII OMENIRI (mântuirea păcatelor omenirii) – IISUS – {singura imagine REALĂ -de pe giulgiul din Torino-}-IISUS-{singurul DUMNEZEU PE PĂMÂNT; sau altfel spus –”tehnic”: singura entitate -FONDATOR DE RELIGIE- cu ABSOLUT TOATE chacrele noesice maxim activate}….următorul link :

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/221919_157112444352311_407939_n.jpg

DACĂ BISERICA AR ASCUNDE MAI PUȚINE SECRETE ȘI AR EXPLICA ASTFEL MAI ”TEHNIC” ANUMITE PRACTICI, ….ATUNCI POPULAȚIA , EVIDENT, AR FI MAI ATRASĂ DE SPIRITUALISM :

ATENȚIE:

………activarea chakrelor prin rugăciunea ”TATĂL NOSTRU” :

http://safiisanatos.ro/sanatate-spirituala/semnificatia-rugaciunii-tatal-nostru/

schelet_urias_59433700

morm+ónt de gigan+¢i schelet-urias schelet-urias-4

4 Scaeni ~Enigma scheletelor uria+Öe din Rom+ónia (Enigma huge skeletons in Romania)

Reclame

2 gânduri despre „Câte ceva despre spiritualism, supramaterialism, metafizică, civilizații ante-diluviene, entități evoluate cu capacități mari-extrasenzoriale, civilizații din antichitate avansate atât tehnico-științific, cât și metafizic, spiritual, extrasenzorial:

 1. Birsan Ioan spune:

  Cum împaci civilizațiile extraterestre cu Sfânta scriptură?

 2. dcbalnik spune:

  dacă nu te-ai fi GRĂBIT să comentezi despre ceva ÎNAINTE să citești (înainte să vezi DESPRE CE anume vrei să comentezi),….ai fi văzut că am convingerea că NU EXISTĂ CIVILIZAȚII EXTRATERESTRE, CI INTRA-TERESTRE !! Ce crezi că sunt =SFINȚII=(??), dacă nu oameni superiori nouă -în evoluție- pe diferite trepte de dezvoltare spirituală (cu capacități mai mari, sau mult mai mari cerebrale, extrasenzorial-psihotronice, SPIRITUALE….
  ––-imediat după introducere am scris asta :
  –– ” -cel mai ELABORAT GRAD DE =CO-DI-FI-CA-RE INFORMAȚIONALĂ= a fost folosit la crearea celei mai complexe dintre lucrările scriptice ale lumii -cea care poate fi definită fără rezerve ca fiind SFÂNTA SCRIPTURĂ- Biblia, nu atât vechiul, DAR MAI ALES NOUL TESTAMENT (în special evanghelia A PATRA-NESINOPTICĂ—-a sfântului Ioan evanghelistul)!! Prin urmare, cine o lecturează mot-a-mos, fără a fi în posesia unei VASTE CULTURI, cu siguranță va înțelege greșit toate informațiile ce le cuprinde (interpretări greșite-ce pot fi folosite de materialiști ca și arme împotriva spiritualismului) !! Pentru a înțelege exact ce se ascunde în spatele tuturor explicațiilor cuprinse de ea trebuie să fii ”tobă de carte”, altfel e de preferat să nu încerci să o citești ca atare!!…………………………………………………………………….DACĂ BISERICA AR ASCUNDE MAI PUȚINE SECRETE ȘI AR EXPLICA ASTFEL MAI ”TEHNIC” ANUMITE PRACTICI, ….ATUNCI POPULAȚIA , EVIDENT, AR FI MAI ATRASĂ DE SPIRITUALISM :

  Nu numai Vaticanul sau Tibetul, chiar și unele guverne au ajuns să se apropie de adevărul despre ceea ce se credea a fi ”civilizație extraterestră”, în fapt fiind – INTRATERESTRĂ :

  http://www.efemeride.ro/edward-snowden-de-sute-de-mii-de-ani-in-interiorul-pamantului-exista-o-civilizatie-extrem-de-avansata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: