BĂSESCU, fost Braunovici ;) , URMĂRIT DE UNITATEA SPECIALĂ 0110, a – D.S.S., a – M.I., a lui CEAUȘESCU ! Băsescu-fost Braunovici,fost partener de de șmenuiala-transporturilor-de-armament cu fostul său omolog la Anvers-fostul ofițer rus Victor Bout-traficant internațional de armament:

basescu- document- dovada                   ……………………..            😉 Niște ”guri-rele” ‘ci-că întâiul bețiv al țării a regizat mai alaltăieri ”vizita”-n Israel nu atât pt. a dezechilibra în favoarea ISRAELULUI bătălia pe industria de armament românească, cât pt.a se întâlni cu fostul lui coleg de ciordeală ELAN SCHWARTZENBERG 😉 =(schwartzenberg-braunovici 😉 ) ………………………LA PITEȘTI E CHEIA, LA ARHIVELE M.Ap.N: – ”GHICI GHICITORILE MELE”-1-,-2-,-3-:
–1– ”DE CE ȘI-A SCHIMBAT TATĂL CHIORETELUI NUMELE DIN =BRAUNOVICI= ÎN =BĂSESCU=??”..a fost retoric 😉
–2–a doua ”ghicitoare”:-DE CE A FOST URMĂRIT CA ȘI AGENT K.G.B. BĂSESCU(fost braunovici) DE CĂTRE UNITATEA ANTI-K.G.B-U.M.0110 A LUI CEAUȘESCU ??–NU CUMVA PT.CĂ LA ANVERS, BĂSESCU A FOST OMOLOGUL ȘI PARTENERUL DE AFACERI CU ARMAMENT AL TRAFICANTULUI RUS =VICTOR-BOUT=??”..tot retoric 😉 luați colea PATRU LINK-URI :

-1- : Codruț Marta e mort, Elan Schwartzenberg se ascunde în Israel: ipoteza DNA:

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/codrut-marta-e-mort-elan-schwartzenberg-se-ascunde-in-israel-105548

-2- : BĂSESCU A ÎNCHIRIAT AVIOANELE TRAFICANȚILOR DE ARME :

http://www.cotidianul.ro/traian-basescu-a-inchiriat-avioanele-traficantilor-de-arme-193661/

-3-: Amnesty International atacă România pentru că a livrat arme Israelului:

http://www.ziare.com/international/stiri-externe/amnesty-international-ataca-romania-pentru-ca-a-livrat-arme-israelului-682396

-4- : http://www.enational.ro/dezvaluiri/cui-isi-vinde-romania-industria-de-armament-368611.html/

–3–a 3-a ”ghicitoare”: -”DE CE A FOST CLASIFICAT(secretizat)DOSARUL BĂȘHESCULUI DE LA SECURITATE EXACT CÂND A FOST AJUTAT DE MAFIA SECURISTĂ SĂ ”SE FACĂ” PREȘEDINTE(sub acoperire) ??”..la fel de retoric 😉
………………………VEZI FACSIMIL de mai sus 😉
===============„La 19 noiembrie 2004, Gheorghe Onişoru, preşedintele Colegiului CNSAS, s-a deplasat la ====Arhivele MApN din Piteşti,SUBLINIEZ:-”LA PITEȘTI”====, unde a studiat, în original, documentul «U.M. 02510 Mangalia, Serviciul 1 Jurnal pentru reţeaua informativă 1972-1980». Din pagina 65, poziţia 3990 a extras următoarele date (VEZI LINK-UL de mai jos DIN BLOGUL PROFESORULUI IOAN COJA):
Numele şi prenumele: BĂSESCU TRAIAN
Categoria: colaborator
Denumirea U.M. sau ofiţerul care a efectuat recrutarea: Lt. col. TUDOR GHEORHE
Semnătura de primire a coperţilor dosarului de colaborator sau numărul adresei de expediere: Borderou nr. 001744/09.11.73
Data încetării legăturii: 27.09.76
==ATENȚIE====:-În etapa următoare, CNSAS a solicitat Serviciului Român de Informaţii Dosarul Fond Reţea privind pe Băsescu Traian. Generalul Sorin-Marius Brăteanu, şeful Secretariatului General al SRI (unitatea deţinătoare a arhivelor Securităţii), l-a convocat la „un drink“ pe Gheorghe Onişoru şi i-a dat spre studiu dosarul de colaborator al numitului Băsescu Traian, după care, de comun acord, au încheiat şi semnat actul de clasificare a dosarului, ca fiind de interes pentru securitatea naţională. Apoi, generalul a semnat şi a trimis la CNSAS adresa prin care comunica: «Băsescu Traian nu este cunoscut în evidenţele S.R.I.» Dar în alte evidenţe? În ianuarie 1990, cînd s-a percheziţionat seiful şefului Centrului de Informaţii Externe, s-a găsit şi o adresă a ministrului Apărării Naţionale, în care se specifica: «(…) Urmare a încetării misiunii pentru care fost detaşat (…) dispuneţi restituirea dosarului maiorului (rez.) Băsescu Traian».
Data clasării la arhivă/predării la altă unitate: Transferat la Inspectoratul Judeţean Constanţa – Securitate, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976

===================DEPARTAMENTUL ANTI-KGB i-a cerut lui Ceauşescu ARESTAREA LUI BĂSESCU=Doc. 43766=BĂSESCU a fost pupilul, protejatul, favoritul AGENTULUI SOVIETIC/rus Gh. Anghelescu. Acesta l-a racolat şi instruit pe Traian BĂSESCU în direcţia servirii INTERESELOR RUSE… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, Serviciul RUS de Informaţii.Mentorii tripletei Traian Băsescu – Gheorghe Marin – Silviu Predoiu AU FOST URMĂRIȚI CA AGENȚI SOVIETICI/RUȘI.BĂSESCU a fost urmărit pas cu pas de agenţii lui Ceauşescu. S-a cerut arestarea lui. Ceauşescu a preferat continuarea filării pentru a prinde întreaga FILIERĂ, apoi A EZITAT ARESTAREA, de frica REACȚIEI RUSEȘTI. vezi link-ul:
http://ioncoja.ro/textele-altora/biografia-lui-traian-basescu-braunovici-i/

Reclame

2 gânduri despre „BĂSESCU, fost Braunovici ;) , URMĂRIT DE UNITATEA SPECIALĂ 0110, a – D.S.S., a – M.I., a lui CEAUȘESCU ! Băsescu-fost Braunovici,fost partener de de șmenuiala-transporturilor-de-armament cu fostul său omolog la Anvers-fostul ofițer rus Victor Bout-traficant internațional de armament:

 1. Popa spune:

  Pai si care-i logica ?…Basescu cica ar fi agent rus (a fost si nu mai e?)….. si atunci de ce se opune atat de fatis rusilor? De ce nu a acordat culoar de zbor lui Rogozin? De ce la inceputul perioadei cand a devenit presedinte a sustinut, si a fost si consecvent cu ce a declarat atunci, ca Romania se va afla pe axa Londra- Washington ? Tot ce este in acest articol e cusut cu ata alba, adica cu ata pe care a avut-o dl. Coja…oare dansul in ce relatie se afla cu „agenturili” rusesti?

  • dcbalnik spune:

   IA DE COLEA VREO TREI LINK-URI, SĂ VEZI CÂT DE ”ANTI-RUS” ȘI CÂT DE ”PRO-AMERICAN” E MARINARU’ ”ANTICORRRRUPT”-RUPT-ÎN-CUR, AL LU’ PEȘTE CONGELAT……… :
   La data de 19.11. 2009, compania din Rusia a virat formațiunii care îl susținea pe Traian Băsescu suma de 143.250 lei, după care, în aceeaşi zi, Lukoil ar mai fi donat 286.500 lei PDL-ului.
   http://www.dcnews.ro/2014/01/rusii-de-la-lukoil-sponsorii-lui-basescu-in-campania-din-2009/
   IOANA BĂSESCU-ȘPĂGARA RUȘILOR DE LA GAZPROM”==ALCOOLUL BLOCHEAZĂ MEMORIA ÎNTÂIULUI BEȚIV AL ȚĂRII -”ANTIRUS”––PRO-RUS, ”ANTI”-GAZ DE ȘIST––PRO-GAZ DE ȘIST: ..biroul notarial al fiicei lui Traian Băsescu, Ioana, este locul în care s-au desfăşurat multe dintre tranzacţiile încheiate de colosul rus Gazprom, prin care acesta a cumpărat benzinării în România. NIS=GAZPROM !! NIS-GAZPROM=GAZPROM 😉
   Conform sursei citate, în 2011, după o vizită la Moscova, motivată de necesitatea renegocierii unui contract privind importul de gaze naturale din Rusia, ministrul Economiei din guvernul Boc, pedelistul Ion Ariton, anunţa că Gazprom este gata să investească în România, urmând ca ruşii să dezvolte o reţea de 150 de benzinării.Constantin Şufană, primul dintre proprietari care a vândut benzinăria Gazprom-ului, a declarat jurnaliştilor de la Antena 1 că tranzacţia a fost legalizată prin biroul notarial al Ioanei Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu. Şufană este cuscrul lui Pavel Ghişe, patronul Ana Oil, firma implicată în dosarul evaziunii de milioane de euro patronată de Sorin Blejnar, Codruţ Marta şi Viorel Comaniţa.============================================HOPA.. 😉 :
   Pentru aducere aminte, chiar tatăl notarului, Traian Băsescu, afirma într-o declaraţie publică PE UN POST BĂSIST DE T.V. faptul că Gazprom are interese oculte în România: „Este clar ca Gazprom, guvernul Federaţiei Ruse are interese ca România să nu-şi exploateze resursele energetice! Gazprom are tot interesul ca România sa nu exploateze nici gazele din Marea Neagră, nici gazele de şist! De ce? Pentru că, după evaluări, sunt cantităţi mult mai mari decât ar avea nevoie România deci poate suplini parte din piaţa Gazprom!”.
   Fireşte, interesele Gazprom sunt mult mai uşor de înţeles atunci când se discută doar în familie, fără extrapolări la nivelul bugetului întregii ţări.

   Cu asemenea venituri, accesibile oricărui notar doar pe baza calităţii sale profesionale, şi care nu este fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu va reuşi să achite la termen creditul de 1,6 milioane de euro, contractat la CEC, şi el la îndemâna oricărui cetăţean de rând. Şi aşa se ţes poveştile de succes în România….
   http://jurnalul.ro/stiri/observator/de-la-rusi-vin-banii-ioana-basescu-notarul-agreat-
   „Am fost surprins că Traian Băsescu nu şi-a dat demisia după rezultatul referendumului”, a adăugat Arlacchi.

   De asemenea, Arlacchi este de părere că:-”Băsescu a încălcat drepturile fundamentale şi FOLOSEȘTE ÎN INTERES PERSONAL =MAFIA-SERVICIILOR-SECRETE=!”: http://www.antena3.ro/politica/europarlamentarul-pino-arlacchi-romania-este-ca-italia-in-urma-cu-30-ani-cand-mafia-controla-tara-240801.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: