AGENTUL-SECRET LARRY DIAMOND,CREATORUL SITE-ULUI DE MANIPULARE A ”REVOLUȚIEI” UCRAINIENE A LUCRAT PT.-C.I.A.!

SPIONUL LARRY DIMOND,CREATORUL SITE-ULUI DE MANIPULARE A REVOLUȚIEI UCRAINIENE A LUCRAT PT.C.I.A.!
ÎN LOC DE PROLOG:
mediafax:-”Islanda,(O tara cu toate tiglele pe casă), renunţă la integrarea în Uniunea Europeană;o altă candidatură nu va fi depusă fără organizarea unui referendum”**
***********LA EI SUNT RESPECTATE REZULTATELE REFERENDUM-URILOR**
In mod normal si Romania trebuia sa decida prin REFERENDUM aderarea la UE!!!!!!!!
……………islandezii au bagat responsabilii pentru provocarea crizei(băsiștii) la puscarie incepand cu guvernatorul bancii nationale plus bancherii straini, au fost eliberati sub control judiciar cu conditia sa nu se mai intoarca vreodata in Islanda!!!!
===========Si cât au tras americanisky sa-i salveze… si cât au amenințat… și degeaba!––––-Acolo ambasatdorul SUA este DOAR AMBASADOR,madam Merkel doar cancelarul Germaniei,la noi este altfel!!!!!!!!!

SĂ TRECEM LA SUBIECT:
–––-<<”INFOWARS”>>!! Oinformație utilă pt.începătorii cu tupeu ar fi că: -”Pt. reprimarea manifestațiilor s-a inventat MITRALIERA, DE VREO SUTĂ-ȘI ‘JUMA’ DE ANI, întrucât lunetiștii se folosesc exclusiv pentru ”lovituri-chirurgicale”(eliminarea infiltraților-externi 😉 )!!” 😉 😉 –”REVOLUȚIA”UCRAINIANĂ A LU’PEȘTE FINANȚATĂ DE SOROSH-&-ASOCIAȚII(sorosh=principalul finanțator al partidului democrat american, la putere)=
…………………. ceva de ultimă oră:
”Lunetistii care au tras in protestatarii si in politistii din Kiev au fost angajati de liderii protestelor de pe EuroMaidan, reiese dintr-o nconvorbire a sefei diplomatiei europene, Catherine Ashton.”:http://www.ziare.com/international/ucraina/lunestii-din-kiev-angajati-de-liderii-protestelor-din-euromaidan-video-1286127
U.S.SECRET-DEPARTAMENT-OF-STATE!!!! 😉 -AGENTUL-SECRET LARRY DIAMOND,CREATORUL SITE-ULUI DE MANIPULARE, A LUCRAT PT.-C.I.A.(vorba proverbului: ”habar n-au ucrainienii câtă ”U.E.” o să ia:-salarii africane cu prețuri germane, gaze de șist, gold-corporation”, etc. 😉 ) : http://www.infowars.com/exposed-ukrainian-protesters-backed-by-kony-2012-style-scam/

(europa-liberă CITEAZĂ REUTERS=60 DE MII DE MORȚI–ooOO..REMEMBER-”89??)- 😉 -AGENTUL-SECRET LARRY DIAMOND,CREATORUL SITE-ULUI DE MANIPULARE A LUCRAT PT.-C.I.A.:
In a Huffington Post interview, the creator of the video admits that he was in Ukraine “preparing a film on democracy” before the protests even started.
traducere:
Într-un interviu acordat Huffington Post, creatorul clipului video admite că el a fost în Ucraina „, să pregătească un film despre democrație”,chiar înainte ca protestele să fi început!!!!!!
ATENȚIE:
The origins of the video are not quite as ‘grass roots’ as is portrayed. The clip was produced by the team behind A Whisper to a Roar, a documentary about the “fight for democracy” all over the world, which was funded by Prince Moulay Hicham of Morocco. The “inspiration” behind the documentary was none other than Larry Diamond, a Council on Foreign Relations member. The Council on Foreign Relations is considered to be America’s “most influential foreign-policy think tank” and has deep connections with the U.S. State Department.

Diamond has also worked closely with the National Endowment for Democracy (NED) and the U.S. Agency for International Development (USAID). The National Endowment for Democracy is considered to be the CIA’s “civilian arm” and has been deeply embroiled in innumerable instigated uprisings, attempted coups and acts of neo-colonial regime change since its creation in 1983, including the contrived 2004 “Orange Revolution” that brought US puppet Viktor Yushchenko to power in Ukraine.

Larry Diamond also played an instrumental role in the Arab Spring under the auspices of the NED, a series of supposedly grass roots revolts that were in fact organized and managed by some of the most powerful western institutions on the planet.”
TRADUCERE:
Originile video nu sunt la fel de ” grass roots ” deoarece este portretizat . Clipul a fost produs de echipa din spatele clipului ”o șoaptă la un vuiet” , un documentar despre ” lupta pentru democrație „, peste tot în lume , care a fost finantat de catre Prince Moulay Hicham din Maroc . „Inspirația ” din spatele documentarului a fost nimeni altul decât Larry Diamond , un membru al Consiliului de Relații Externe . Consiliul pentru Relații Externe este considerat a fi ” politica externă think tank cel mai influent în America și are legături profunde cu Departamentul de Stat al SUA .

Diamond a lucrat , de asemenea, în strânsă colaborare cu National Endowment for Democracy ( NED ) și Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională ( USAID ) . National Endowment for Democracy este considerat a fi ” brațul civil ” CIA și a fost profund implicat în nenumărate provocat revolte , tentative de lovituri de stat și actele de schimbare a regimului neo- coloniale de la crearea sa în 1983 , inclusiv contrived 2004 ” Revoluția portocalie” , care a adus marioneta SUA – Viktor Iușcenko, la putere în Ucraina .

Larry Diamond , de asemenea, a jucat un rol instrumental în Primăvara arabă sub auspiciile NED , o serie de presupuse ”rădăcini de iarbă”, revolte care au fost , de fapt, organizate și administrate de către unele dintre cele mai puternice instituții occidentale de pe planetă .

”The woman encourages viewers to “help us only by telling this story….only by sharing this video,” thereby framing the debate around the naive narrative that the crisis is solely about Ukrainians wanting “freedom,” and in essence blacklisting the real reasons behind the western-instigated revolt, which focus on the geopolitical isolation of Russia.”
traducere:
Femeia -CARE NU ARE ACCENT UCRAINIAN- încurajeaza telespectatorii sa „ne ajute” doar prin a spune această poveste …. doar prin colportarea acestui film,care încadrează astfel dezbaterea în jurul narațiunii naive că această criză ar fi generată numai de ucrainenii care doresc „libertate”, DAR, în esență, pe lista neagră motivele reale din spatele REVOLTEI INSTIGATE DE WEST, care se concentrează pe IZOLAREA GEOPOLITICĂ A RUSIEI !! apropos, încă ceva….ISLANDA DĂ MUIE LA U.E.!! 😉 Islanda, renunţă de bunăvoie la integrarea în UE !!”SURPRIZĂ” PT.BĂSIȘTI:-ISLANDA NU E NICIUN PIC ”COMUNISTĂ”! 😉 Guvernul islandez a dizolvat deja organismele de negociere cu UE, a căror activitate a fost suspendată la începutul campaniei legislative din 2013.:

http://www.cotidianul.ro/islanda-renunta-la-integrarea-in-ue-232611/

(p.s.: mai am un ”epilog” sub video 😉 )

europa-liberă CITEAZĂ REUTERS=60 DE MII DE MORȚI–ooOO..REMEMBER-”89??– 1=”MERKEL, FĂ-TE CĂ LUCREZI” 😉 -2=BĂSESCULE, sper că nu trimiți găozarii de la S.I.E. p’acolo, AȘA CUM I-AI TRIMIS ÎN 2009 LA ”revoluția” DE LA CHIȘINĂU, DACĂ NU VREI SĂ ȚI-I LĂRGEASCĂ LA GĂOAZĂ =PUTIN= FĂRĂ ”UNGUENT”, CU ”ȘURUBELNIȚA” ÎNDOITĂ 😉 cât despre ucrainieni, sincere-condoleanțe 😉 (!!) habar n-au săracii, ce-i așteaptă și câtă ”U.E.”o să ia: -salarii africane, cu prețuri germane, gold-corporation, gaze de șist, ..etc 😉
––încăodată : ISLANDA DĂ MUIE LA U.E.!! 😉 Islanda, renunţă de bunăvoie la integrarea în UE !!”SURPRIZĂ” PT.BĂSIȘTI:-ISLANDA NU E NICIUN PIC ”COMUNISTĂ”! 😉 Guvernul islandez a dizolvat deja organismele de negociere cu UE, a căror activitate a fost suspendată la începutul campaniei legislative din 2013.:

http://www.cotidianul.ro/islanda-renunta-la-integrarea-in-ue-232611/
plus, O BIOGRAFIE DE ”SUCCESURI”
SURPRIZĂ DESPRE ISTORIA IULIEI TIMOSHENKO 😉 :
trăiască „Rivuluția” ucraineana, finanțată de SOROSH-&-ASOCIAȚII, după model=ERDOGAN-turcia+”primăvară-arabă” (-SOROSH=principalul finanțator al patridului democrat american-la putere) 😉 ..remebber=turcia,TERMINASE DE PLĂTIT DATORIA LA F.M.I.,EXACT ÎNAINTE CU O SINGURĂ ZI SĂ ÎNCEAPĂ MANIFESTAȚIILE”apolitice” 😉 :
….pentru cine au crapat fraierii de ucraineni in strada: pentru exponenta nr 1 a mafiei ruso evreiesti din Ucraina – „blonda” Timosenko (brunetica foc la baza).
**Taticu’ lui Timosenko: Vladimir Abramovych Hrihyan, rus de origine evreieasca, nascut in Basarabia, facea parte din Armata Rosie.
**Bunicutzul ei se numea Abram Kelmanovych Kapitelman, director al scolii publice evreiesti din oraselul Sniatyn.
==Bunicuta sa se numea Maria Yosypivna Hrihyan iar taticu ei se numea Yosyp Yosypovych Hrihyan, din ambii parinti de origine evreieasca, nascut in Riga.
–Timosenko face parte din “Clanul Dnipropetrovsk”, alaturi de Victor Pinciuk, ginerele lui Kucima, alt criminal putred de bogat, cel care ne-a spart la bot cu canalul Bastroe.
==Sefa ei de PR, cea care se ocupa de agenda internationala era Hryhoriy Nemyria, personaj care a stabilit un foarte strans parteneriat cu Soros (fiind cu totii de aceeasi origine etnica parteneriatul a mers perfect).
….”Blondei” Timosenko (blonda pe dreaq – vezi foto cu coafura originala din anii lansarii in bizniz) i se spunea „printesa gazului” inca din anii ’90 si este probabil cea mai bogata persoana din Ucraina, o oligarha in toata puterea cuvantului, implicata inclusiv in asasinate comandate.
//////////A fost implicata in toate manariile posibile, pe mana cu fratii rusoi. Nu foarte rusoi, pe fond, daca ne uitam la originile lui Putin – al carui bunicutz era bucatarul lui Stalin Djugasvili (fiul evreului, pe georgiana), al carui taticutz era in NKVD-ul condus in totalitate de evrei si care a fost propulsat de Eltin, tot evreu de origine. Cat priveste originea lui Miedviedev, e usor de ghicit dupa coafura sa fasneatza (el nu s-a vopsit blond, ca colega sa, Timosenko).
____”Blonda” si-a tras coafura „originala” traditionala, populara, dupa care obtinand atat de usor increderea concetatenilor, pe baza de coafura, a ajuns de doua ori premier si a facut praf compania Naftogaz, a Ucrainei, in beneficiul Gazprom, iar in „negocierile” cu Putin, a obtinut conditii cat mai dezavantajoase pentru ucraineni, ea in schimb alegandu-se cu un comision baban, cam ca Nastase in speta OMV, care a obtinut un comision mai mare decat pretul oficial al tranzactiei (cu toate astea un putzoi pe langa cotarla asta boita). Poate daca s-ar vopsi si el blond scapa si el, ca Timosenko, pana sa-l urmeze si micu’ Titulescu, tot un blond si el (Naumovici dupa mama), la parnaie.
^^^^^^Una peste alta, pentru noi cel putin, venirea asteptata la putere a noului clan, al blondei, va fi naspa de tot, deoarece si ea si clanul ei au o ura pe romani inca mai apriga, ancestrala si viscerala, decat clanul criminalului de Ianukovici (care apopos fu votat de congenerii nostri romani din Ucraina in numar mare). Ştiaţi că ucrainenii sunt urmaşii lui Conan?!
######### Cimerienii  erau un popor de origine geto-tracică după unii istorici sau înrudit cu traco-ilirii după părerea altora, care în secolele XVI î.Hr.-XI î.Hr. se aflau pe teritoriul ce se întindea de la nordul și nord-vestul Mării Negre spre apus și spre Dunăre.
„„„„„„„„„„„Teritoriul ocupat de aceasta populație – după toate probabilitățile – s-ar fi aflat în Basarabia de astăzi, pe ambele maluri ale Prutului și în zona Deltei Dunării. Ei se învecinau cu dacii la vest, în timp ce la răsărit de cimerieni se aflau sciții. Numele lor s-a păstrat aici încă din timpuri preistorice, până în secolele XII î.Hr.-XI î.Hr, când sciții veniți în urma lor le-a luat locul în zona șesurilor, în timp ce cimerienii din celelalte zone de relief au continuat să rămână sub alt nume.
””””””””””Scriitorii antici greci vorbesc de tribul trerilor prin secolul XII î.Hr. ca fiind un trib cimerian de la Dunărea de Jos sau Hiperboreea, condus de puternicul basileu si razboinic Conanes [Conan Barbarul după unii istorici occidentali] si care ar fi avut resedinta la Halmyris ( loc.Dunavat .judetul Tulcea), precum și de triburile de costoboci și de carpi sub numele cărora puternicul neam al cimerienilor și-ar fi continuat existenta. Strabon îi identifică pe cimerieni cu cimbri: ,,Cimbrii trebuie să fi ajuns în una din campaniile lor până pe malurile lacului Meotis, iar Bosforul Cimerian a fost numit după ei, întrucât cimbri (Κίμβροι) și cimerieni (Κιμμέριοι) sunt două nume ale aceluiași neam.”
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Constat ca cei mai “afectati emotional” de evenimentele din Ucraina sunt tocmai cei care au ”convingerea” că Revolutia română ar fi fost o ”lovitura de stat” si ca eroii nostri au fost scosi in strada pentru a fi “carne de tun”. Mă-ntreb cum e posibil sa-ti consideri compatriotii “naivi” si “victime ale manipularii” si, peste 24 de ani, sa-i numesti “eroi” pe cetatenii ucraineni, care se afla exact in aceeasi situatie, ba chiar mai ușoară decât cea în care au fost românii atunci ….

Reclame
Etichetat , , ,

4 gânduri despre „AGENTUL-SECRET LARRY DIAMOND,CREATORUL SITE-ULUI DE MANIPULARE A ”REVOLUȚIEI” UCRAINIENE A LUCRAT PT.-C.I.A.!

 1. orest spune:

  ATENTIE UCRAINIENI:

  daca rusia nu este atacata de TOTI, caci este singura, inseamna ca ESTE CEVA. apoi britanicii nu ataca decat la „ciupeala” asta a fost tactica lor de a lunga istorie a lor. apoi britanicii (ca si rusii) sunt buni sahisti, (comparativi cu nemtii, japonezii, etc), mare atentie SUA este o cretie a BRITANICILOR, asta este rusii au mers pe jos si au avut DOAR VICTORII, britanicii au mers cu corabii si MEDIA, si au avut doar VIICTORII. INSA IN URMA RUSII AU FOST MAI UMANI, IAR BRITANICII MERCENARI, ASTA DE A LUNGUL ISTORIEI. IN AFARA „PLACII ” COMUNISMULUI” pe care sa zicem ca este de discutat, BRITANICII AU RAS TOT, SI O SA RADA TOT CE INTALNESC CA OPOZITIE (SI MINIMA), MIE CA ROMAN, CU BUNICII DIN CERNAUTI MI SE PARE INCREDIBIL SA ACCEPT BRITANICII , NEMTII SA IA TOT SI SA NU INCERC IN FAMILIE CA SLAVI (CU TOATA ISTORIA ) SA MUNCIM SI SA RECLADIM TOT , IAR NOI SLAVII SA DEVENIM FORTA NUMARUL 1 PE PLAN MONDIAL (NU CRED CA EXAGEREZ). TREZITIVA SLAVILOR, DACA NU O SA AJUNGETI CA „AMERINDIENII, GRECII, ARABII, TURCII, ITALIENII, INDIENII, JAPONEZII , GERMANII, ETC.” PACAT, MARE PACAT. AIA STAU PE O INSULA SI SE DISTREAZA SI VOI VA DATI IN CAP CA IDIOTII.

  • dcbalnik spune:

   principial îți dau dreptate,….dacă ești din zonă, văd că vorbești ca dinspre voi, ca popor slav….eu, deși nu sunt deloc slav, mărturisesc că în principiu aveți dreptate! să mai vedem ce se mai întâmplă pe parcurs! până atunci, toate cele bune!

 2. CImitir spune:

  larry diamond asta nu este jidan cumva ? imi spune ceva ciudat numele lui asta. a fost si in zona in Libia cind l-au executat pe Gadaffi tot asta diamond, este in fapt o porecla ori nume de scena de camuflaj, doar jidanii folosesc mereu aceleasi metode. Si uite iarasi cum Ucraina este atacata de jidanii globali, teama venea dinspre Rusia si planul diabolic dinspre israel si toti jidani globali cu sediul peste tot. ATENTIE: hitler spunea intr-un discurs si anume, JIDANII nu sint nicaieri acasa si totusi peste tot se simt ca acasa, nu au radacini si culturi, nimic nu ii tine pe loc fix si totusi o fac, URA dinrtre popoare este supravegheata de diferiti interesanti sa o mentina asda de scazuta. Sint singurii care isi fac afacerile peste tot, insa nu sint legati de pamint, popor, natiune si nimic, fiindca nimic nu ii definesc ca natiune, care nicaieri nu isi gasesc linistea ca si aici in cazul nostru in UCRAINA. Sursa Youtube:

  Merci Cimitire si iarasi am avut dreptate cind spuneam de jidani, am avut din nou dreptate, nu au venit salafisti sa atace UCRAINA ci jidanii globali, UN OM CIVILIZAT NU AR FACE ASTA, clar (PUNCT).

  • dcbalnik spune:

   😉 zic io, DEC. : – :)) N-AI AUZIT BINE CE AM SPUS 🙂 : – nu sunt ”salafiști” (cei de care ți-am spus), ci SUFIȚI ! când ți-am explicat despre societățile oculte, nu ai reținut, probabil, total, anume: mafia sionistă plus masoneriile sunt doar aparent puternice, doar în raport cu profanii, dar într-un final vor pierde în fața celor de care-ți spuneam, ….nu fiindcă n-ar avea capacități conspirative, ci din lipsa de profunzime spirituală! Profunzimea spirituală permite accesul minciunii și manipulării până în sufletele victimelor, în inimile popoarelor, în sensul că invadatorii au capacitatea persuasivăî de a intra cu propaganda foarte SUBTIL ȘI PROFUND , lucru de care niște grobieni-țărani precum yancheii nu vor avea niciodată parte! Evreii, nici atât ! E SUFICIENT SĂ VEZI PE CINE AU SUSȚINUT LA REFERENDUM-UL DIN VARA LUI 2012ÎN ROMÂNIA, LA COTROCENI : ”UN PARVENIT CU UN GEN DE PERVERSITATE GROBIANĂ, vizibilă din satelit ,UN CUȚITAR BEȚIV , cu apucături de șmenar de valută în fruntea statului,….ATENȚIE, ÎN ACEST MOD EI, SIONIȘTII AU REUȘIT SĂ OSTILIZEZE PÂNĂ LA PAROXISM și maximă enervare ÎNTREAGA SOCIETATE ROMÂNEASCĂ ….sioniștii și masoneria, în acest mod, practic, și-au dat singuri în cap!! Așa ceva grobian, enervant, nu e caracteristic unei forțe oculte serioase, cu metode SUBTILE, persuasive, de spiritualism înalt! Ăia de care spun eu(de ex. sufiții), care, aparent nu recunosc că sunt decât -chipurile- numai școli ”spirituale-religioase”, au metode mult mai eficiente, în sensul că ei pot practic, prin infiltrare să penetreze celellalte mafii inferioare lor (respectiv pe masoni sau sioniști) și să-i împingă, sugestiv sau direct, spre a-și face rău singuri, în sensul de a gafa fatal cu greșeli infantile, țărănești, după care populația OSTILIZATĂ SĂ SE ARUNCE EFECTIV ÎN BRAȚELE CELEILALTE MAFII, MULT MAI SPIRITUALE, MULT MAI PERVERSE, MULT MAI SUBTILE,….fără ca aceasta să facă mai nimic direct pentru a obține victoria, aproape fără efort, sau mai bine zis cu efortul celorlalte mafii-concurente! ………după principiul : FOLOSEȘTE FORȚA INAMICULUI(mafiei-concurente) SPRE A O FACE SĂ LUPTE CA PROASTA ÎN FOLOSUL TĂU, împinge-o să facă lucruri necugetate suficient, să greșească OSTILIZÎND POPULAȚIA ÎMPOTRIVA EI, ASTFEL POPULAȚIA ENERVATĂ SĂ SE ARUNCE DIRECT ÎN BRAȚELE TALE după care practic, când lumea va realiza unde a ajuns din enervare, deja va fi prea târziu să mai poată repara….
   –––vezi, despre sioniști și masoni a auzit toată lumea! Despre cei de care-ți spun eu….nimeni !!!! Nici măcar tu nu le-ai reținut numele, nici după ce ți-am spus de existența lor de mai multe ori ! Principala cale a diavolului de a obține victoria e să convingă auditoriul CĂ NU EXISTĂ! Asta a și reușit : nimeni, nici chiar tu, nici după ce ți-am povestit despre ei, nu ați reținut măcar numele lor 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: