UN FOST COMUNIST-NOMENCLATURIST ȘI TURNĂTOR-VASILE PUȘCAȘ-FOTO-(coleg de universitate cu EMIL BOC,GEORGE MAIOR și IOAN RUS),A NEGOCIAT VÂNZAREA,FĂRĂ NICIO RESTRICȚIE,A TERENURILOR ROMÂNIEI CĂTRE CETĂȚENII EUROPENI,ARABI ȘI ISRAELIENI,FĂRĂ A REGLEMENTA OBLIGAȚIILE ASUMATE PRIN TRATATUL DE ADERARE LA U.E. PRIVIND VÂNZAREA CĂTRE CETĂȚENI STRĂINI ȘI APATRIZI A TERENURILOR AGRICOLE ȘI A PĂDURILOR!!

PUȘCAȘ VASILE – …. = FOTO-VASILE PUȘCAȘ –- …. ==== //// TREI LINK-uri, jos:-
În ”98 -”99 – 2000 -BĂSESCU, în funcția de prim-vice-prim-ministru, a fost negociator șef cu F.M.I.,iar acum,alt seCURist=VASILE PUȘCAȘ-foto-=negociator șef cu U.E.)= DEZASTRU (!!!!):

–––în timp ce țările UE care au refuzat sa-si liberalizeze piata funciara si au notificat UE in consecinta nu au primit nicio sanctiune,iar ROMÂNII NU DEȚIN NICIUN HECTAR DE TEREN ARABIL ÎN VREO ȚARĂ U.E., potrivit datelor confederatiilor de agricultori. ==ATENȚIE-TRATATELE DE ADERARE ÎNCHEIATE DE ȚĂRILE MEMBRE UE LASĂ LA LATITUDINEA FIECĂREI ȚĂRI PROBLEMATICA VÂNZĂRII TERENURILOR CĂTRE STRĂINI, ÎNTRUCĂT ȚINE DE SIGURANȚA ALIMENTARĂ A FIECĂRUI STAT!!!!….IATĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ROMÂNIA:
==========Romania este singura tara din Europa care nu a facut nicio notificare catre UE pentru instituirea de restrictii la cumpararea terenurilor de catre straini. Rezultatul – 40% din suprafata arabila a tarii de 10 mil. de hectare este acum detinuta de straini cu acte sau fara. La aceasta suprafata se mai adauga alte cateva milioane de hectare detinute de arendasi straini care au drept de preemptiune la cumparare. Plus cateva milioane de hectare de padure.

Timp de peste şase ani, Guvernele şi Parlamentul României au ascuns Poporului Român adevărul în legătură cu obligaţia asumată de negociatorul-şef Vasile Puşcaş şi Regimurile:-BĂSESCU și Iliescu-Năstase privind eliminarea, de la începutul anului 2014, a restricţiilor din legislaţia românească privind dobândirea de către străini a proprietăţii asupra terenurilor agricole, pădurilor şi terenurilor forestiere.

Fără consultarea Poporului Român prin referendum naţional şi fără dezbateri publice, în mare grabă, în Postul Crăciunului din anul 2013, cu încălcarea Constituţiei României şi a Regulamentului Senatului şi Camerei Deputaţilor, fără dezbateri în Parlament, fără ca vreun senator sau deputat din cei 580 să ia cuvântul a fost votată, în cea mai mare viteză, Legea privind unele măsuri de reglementare a vânzării – cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan de către persoane fizice şi înfiinţarea Autorităţii pentru Administrarea şi Reglementarea Pieţii Funciare.

Prin această Lege nu au fost reglementate obligaţiile asumate prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeană privind vânzarea către cetăţeni străini şi apatrizi a terenurilor agricole, pădurilor şi terenurilor forestiere. Legea votată în Parlament, în ziua de 9 decembrie 2013 la Senat şi în ziua de 17 decembrie 2013 în Camera Deputaţilor, a stabilit doar unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan de către persoane fizice şi persoane juridice străine, fără nicio condiţie impusă cumpărătorilor şi fără nicio limită de suprafaţă. Această stratagemă, impusă de stăpânii străini ai României, a fost folosită de Guvernul Ponta II şi acceptată de toate partidele parlamentare pentru ca, ulterior, să modifice şi să completeze textul Legii prin Ordonaţe de Urgenţă, cu aplicarea imediată, în favoarea asasinilor economici şi asasinilor politici străini.

Prin această Lege se îngrădeşte dreptul de proprietate al cetăţenilor români, se controlează şi se facilitează de către Guvern, inclusiv în urma unor acte de corupţie, vânzarea terenurilor agricole din România către persoane fizice şi persoane juridice străine, fără aplicarea principiului reciprocităţii înscris în Constituţia ţării noastre şi în Tratatul de aderare la Uniunea Europeană. Totodată, prin această Lege nu se acordă dreptul de preemţiune pentru persoanele juridice române, ci numai pentru cele străine, inclusiv alte state, chiar şi teroriste.

Un obiectiv ascuns al acestei Legi adoptată de Parlament, fără dezbateri, cu scopul de a vinde rapid terenurile agricole la străini, persoane fizice şi persoane juridice, îl constituie blocarea aflării ADEVĂRULUI ISTORIC privind Poporul Român, prin interzicerea săpăturilor arheologice pe terenurile agricole vândute străinilor ! Guvernul şi Parlamentul României s-au făcut preş în faţa asasinilor economici şi asasinilor politici străini.

Prin această Lege, Guvernul Ponta II şi Parlamentul României urmăresc ca la aproape 10.000.000 de români să le asigure, după vânzarea terenurilor agricole la străini, statutul de slugi,

=LINK-1–PUȘCAȘ=COMUNIST– http://www.cotidianul.ro/vasile-puscas-pcr-sinteza-revolutionara-a-istoriei-noastre-nationale-182584/

=LINK-2–PUȘCAȘ=TURNĂTOR– http://www.stiridecluj.ro/social/vasile-puscas-sursa-a-securitatii-fostul-negociator-sef-al-romaniei-cu-ue-colabora-pe-probleme-de-contraspionaj

=LINK-3=PUȘCAȘ=VÂNZĂTOR DE ȚARĂ=== http://www.badpolitics.ro/cum-este-reglementata-vanzarea-ternurilor-in-tarile-ue-cum-e-in-romania/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: