4 motive pt care PARTIDUL nu trebuie să mai susțină JIGODIA-CÂINOASĂ SEcurISTĂ ȘI FRICOASĂ,MOARTĂ DUPĂ PARVENIRE, ”SUPRANUMITĂ” = ”NĂPÂRCA-Koabitacă”,CE RĂSPUNDE LA NUMELE Ponta (jos),…. vă amintiți,fără Lecitină, că franklyn delano roosvelt a condus din cărucior de infirmi o țară ca america,spre victorie,într-un război mondial,fără ”operație” și ”recuperare” la istambul ;) și când te gândești că în S.U.A. nici nu există funcția de premier,mai are un pic și-i lasă testament lu’ Ioan Rus scaunu’ de la w.c.-u’ palatului Victoria ;) Puțurel-Victorel-dă-la-Victoria (palat):

––-ponta -udreaPONTA-SÂRBU-CHIORU

––––– 1 : pentru că nici el nu a susținut partidul, ba chiar, în ideea că el va scăpa, s-a folosit cu maxim orgasm de acțiunile D.N.A. pentru a-și elimina adversarii din partid ! Mai țineți minte cum zbiera Ponta, cu rânjetul caracteristic, LA B-1-tv (la dan andronic) pupând în cur justiția băsistă cu afirmația că -”parlamentarii P.S.D. trebuie să demisioneze imediat ce începe o anchetă împotriva lor”??….că ”așa va face și el când va fi anchetat”?? așa au fost băgați la pușcărie, rând pe rând, Voiculescu, Năstase etc. Cu voia și plăcerea Năpârcii Koabitace !! – pe cine miră schimbarea bruscă de viziune, din vânzător de țară, în ”patriotisme”-lacrimogene”, imediat după intrarea morcovului în cur, cu iepure cu tot,?? pe mine NU 😉 zic că nu s-a terminat PSD-ul la Ponta, că s-o mai găsi un patriot NEfals pe-acolo….ABIA ATUNCI S-AR JUSTIFICA COALIZAREA POPULAȚIEI ÎN JURUL PARTIDULUI ! Acum, NU !

informație pt.”începători”: – PARTIDUL VA RĂMÂNE LA PUTERE ÎN CONTINUARE, cu cea mai mare probabilitate, întrucât actuala coaliție are o majoritate zdrobitoare, ÎN POFIDA MUGETELOR DE ”DISPERARE” CU DIVERSIUNILE PE CARE LE DECLANȘEAZĂ ÎN PARTID BANDA seCURistă CE L-A PROPULSAT ÎN FRUNTEA PARTIDULUI PE EL; ……… IAR, DACĂ CINEVA DIN OPOZIȚIE VA ÎNCERCA SĂ CUMPERE / să treacă în barca lor PE CÂȚIVA DINTRE CEI DE LA PUTERE,… FIȚI SIGURI CĂ O LEPRĂ CA PONTA =NU= ESTE CEL CARE-I VA OPRI !!

……………………………………………………………………………..
––––––– 2 ––- : – pentru a stopa ACOPERIREA SCANDALULUI MARIANA RARINCA !!
NU VĂ ARUNCAȚI DUPĂ FENTĂ, CÂND MINGEA E ÎN DIRECȚIA OPUSĂ :  == ATENȚIE: – diseminarea în media și continuarea actualului scandal cu insinuarea că ”dărâmarea Pontacului ar fi vreo ”catastrofă””, sau că, chipurile, ”VOR VENI LA PUTERE BĂSIȘTII”, e o diversiune a mafiei serviciilor secrete care i-a susținut deopotrivă ȘI PE BĂSESCU ȘI PE PONTA, diversiune ce ARE -în principal- MENIREA DE A ACOPERI SCANDALUL MARIANEI RARINCA !! …… cu siguranță, continuarea scandalului va aduce în stradă manifestații conduse de BĂSIȘTI, PENTRU A ALIMENTA DIVERSIUNEA SERVICIILOR, DE A CREA ”DISPERAREA” CĂ , CHIPURILE, ”VIN BĂSIȘTII”, diversiune susținută ÎN IDEEA DE A LEGITIMA SUSȚINEREA PONTACULUI….. Perpetuarea forțată a antitezei sistematice dintre Ponta cu Băsescu, e diversiunea echipei dinamo a mafiei serviciilor secrete care i-a susținut deopotrivă ȘI PE BĂSESCU ȘI PE PONTA, diversiune ce ARE -IN PRINCIPAL- MENIREA DE A ACOPERI SCANDALUL MARIANEI RARINCA !!

………………………………………………………………………

––––- 3 –– MAXIM DE IMPORTANȚĂ :

PONTA-BLAYER-OBAMA

––– mânuit de Wesley Klark

, PONTA  A FOST CONTINUATORUL PERFECT AL TUTUROR MĂSURILOR ÎNTREPRINSE ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN DE CĂTRE SLUGA MULTINAȚIONALELOR, BESTIA seCURistă BEȚIVĂ CU NUME DE BĂȘINĂ (Băsescu)––-Năpârca-Mongoloidă-PONTA, după chipu’ și-asemănarea lu’ tac-su’- Bășhescu, toată ziua-bună ziua, LINGE CLANȚE la ambasada americană, din obișnuință, de pe timpul în care acolo, șef de cambuză era Mark-us Gitenstein-us Ombilikoy 😉

………… În rest, rămâne cum au stabilit : muie vize , muie investitori, daţi banul pentru Bechtel, daţi banul pentru F16 şi daţi drumul şi la adopţii mai repede că nişte copii i-ar aranja .
Doar n-aţi crezut titlul, nu ? 😉

Luați Linku’: http://www.gandul.info/stiri/ambasadorul-sua-s-a-intalnit-cu-premierul-ponta-la-guvern-9927721

…………………………………

dacă n-ați avut altă treabă și ați intrat aici,…. înainte să puneți botu’ la propaganda care ține să-l scoată pe Miky-Mouse-Ponta ca ”VARIANTĂ-PATRIOTICĂ” , VĂ SUGEREZ SĂ AVEȚI RĂBDARE SĂ REMEMORAȚI CUM A CONTINUAT POLITICA DE SUBJUGARE A ROMÂNIEI SUB PONTA :

––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ASEMENEA PERIOADEI COLECTIVIZĂRII, încet, dar sigur, forțele care acționează în numele neo-liberalismului radical, O MINORITATE FOARTE AGRESIVĂ ȘI DEOSEBIT DE VIOLENTĂ, au acaparat instituțiile statului român, cu ajutorul nemijlocit al puterilor străine, de sorginte colonială, ce trebuie să își desfășoare și pe mai departe interesele în România și să ne spolieze țara, ……… ADICĂ:

––-O ODRASLĂ A UNUI FOST NOMENCLATURIST CEAUȘIST…… ȘI EA = FOSTĂ PROCUROARE CEAUȘISTĂ, BEȚIVĂ ȘI BOLNAVĂ PSIHIC, CARE RĂSPUNDE LA NUMELE ”Monica-LUISA Macovei”,….a fost desemnată pentru a seta justiția din România, după chipul și asemănarea sa, adică hîdă, ranchiunoasă, nedreaptă,cu înclinații totalitare și totalmente închinată puterilor străine.

––––––––––––- Serviciilor secrete, de asemenea, le-a fost acordată o putere absolută în România, cît timp extrema-COLONIALISTĂ a condus în mod trădător țara, în numele acelorași interese străine.
––––––––––––- MASS-MEDIA a fost practic desființată, în timpul regimului Băsescu – PD-L, SAU MILITARIZATĂ (prin încorporare ”acoperire”), în prezent majoritatea absolută a main stream media avînd doar rolul de MENESTRELI PATETICI ȘI CARAGHIOȘI AI STĂPÂNIRII STRĂINE, DE SOLDAȚI DISCIPLINAȚI și agresivi- la comandă, AI PROPAGANDEI : S.U.A. + U.E. + N.A.T.O., majoritatea celor din provincie fiind aduși la ordin, de pe la periferia societății sau de la țară,făcuți ”intelectuali” cu diplome luate prin metode neortodoxe,..PLĂTIȚI DIN FONDURI PUBLICE (sub masca de ”publicitate”, in ideea de a poza în ”presă-”privată”) pentru a-și aroga pertinența ”privatului” de a se isteriza în direcțiile comandate de linia care i-a ”încorporat”.

ASEMENEA PERIOADEI COLECTIVIZĂRII, ”modernizate”(actualizate), respectiv, pe internet, ca și pe media, grupuri de extremiști-COLONIALIȘTI-exaltați, sau doar proști manipulați de mass media, s-au declarat gata să iasă în stradă, pentru a instaura la București un euromaidan, după modelul Kievului.

În general vorbind, cum crîcnește cineva în front, aproape imediat apar în pseudo-”presa” de propagandă, în stradă și, foarte grav, în cadrul instituțiilor Statului, grupurile de presiune, de extremiști-colonialiști, gata de atac împotriva oricui nu marșează mut la predarea țării intereselor străine, să fie acuzat de ”COMUNISM”, ”RUSOFILIE” sau alte asemenea marote propagandistice și să impună cu forța îndepărtarea elementului deranjant.
Elementele neo-liberale mai moderate, sau care se declară și acționează în numele dreptei mai mult de frică, decît din convingere, sînt supuse unei presiuni constante, vizînd înlăturarea lor, în dispreț total pentru ceea ce ar putea să însemne un cadru democratic și constituțional.
Oricine nu este de acord cu neo-liberalismul extrem, cu închinarea țării către SUA și UE, este repede etichetat ca fiind ”COMUNIST” sau ”ASERVIT-RUȘILOR” și se pornește împotriva lui o violentă campanie de defăimare.
Poporului român, prea slab și prea slăbit ca să riposteze, i se bagă pumnul în gură, în mod extrem de brutal, de către o MINORITATE FOARTE AGRESIVĂ ȘI DEOSEBIT DE VIOLENTĂ.
După ce a fost literalmente jefuită și spoliată de resurse, România este tîrîtă, într-un mod dement, într-un război care nu este al ei, iar populația sărăcită, trădată de clasa politică și spălată pe creier de propaganda oficială de stat nu are puterea să spună ”nu!”.

Țara a încetat demult să fie una care să își mai revendice măcar minime pretenții că ar fi o democrație, este condusă cu mînă forte de serviciile secrete și DNA, iar exaltaților EXTREMIST-COLONIALIȘTI nu li se pare îndeajuns.
Există deja voci, nu puține, care cer dizolvarea Parlamentului, ca ultim bastion, fie și de fațadă, al democrației, și instaurarea unei dictaturi militare a serviciilor secrete și a procurorilor. A fost avansată chiar ipoteza unei conduceri similară cu regimul fascist al lui Franco din Spania, care,chipurile, ar fi mult mai ”benefică” pentru România decît situația actuală…….astfel, agresiunea COLONIALISTĂ cu pretenții ”neo-liberale” s-a transformat deja într-un adevărat război, desfășurat dinspre instituțiile statului către populație, fiind foarte aproape de a-și atinge țelurile și de a instaura la București un regim militaroid, marionetă a puterilor occidentale, pe modelul celui de la Kiev.

––––- și, în sfârșit al 4-lea, dar nu și ultimul : PENTRU CĂ Jigodia-Națională-Pontac-Koabitacă, după cum ați mirosit, E O NĂPÂRCĂ ! – ȘI NĂPÂRCA PE CARE NU O CALCI PE CAP ATUNCI CÂND AI OCAZIA, IMEDIAT CE SCAPĂ, ÎȚI SARE LA GÂT !!

……pentru amnezici e suficientă sugestia de a-și aminti cum numitul: – ”Năpârca-Națională-Rânjită-Ponta, a REadus la Cotroceni Javra Chioară-Bețivă cu nume de Bășină-Băsescu, cu maximă nerușinare, sfidând rezultatul referendum-ului din 2012, cu insinuarea că ”ar fi executat voința puterilor occidentale” 🙂 adicătelea, ”patriot” care invocă slugărnicia față de străini, pișându-se pe voința populară autohtonă?? = contradicție în termeni 😉

operațiune executată la pachet cu Ioan Rus -din poziția ”69” de premier+ministru de interne, respectiv(numărător de voturi cu acceptarea deciziei fostei trăgătoare de geantă a Ciocănitorii Woodrea = Ana-Maria-Pătru, din poziția de MATROANĂ-directoare a I.N.S.) 😉

………………………………………………………………………………………….
Link 1:-PONTA A FOST EXECUTANTUL PERFECT AL TUTUROR MĂSURILOR ÎNTREPRINSE ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN http://www.thinkagain.ro/tonta-pe-faras/

––REMEMBER: – ÎN IANUARIE-2012,fix în nopțile cu minus 30 de grade,când NOI ne băteam cu mafia seCURistă a Bășhescului,PENTRU A-L ADUCE PE PONTAC LA PUTERE,FAMI(g)LIA JIGODIEI PONTA ÎNCHEIA UN CONTRACT DE 10 MIL.EURO CU FIRMA GOLDEN BLITZ(apropiată bășhescului) Licitația fost ȘMENUITĂ în tandem cu “Euroconstruct Trading ’98” – societatea prietenilor și partenerilor de afaceri ai lui Dorin Cocoș: Dan Besciu și Sorin Vulpescu. Toți trei au fost asociați în West Tour ’98 SRL, iar Cocoș și Besciu – în Casa de Pensii Private Concordia Română și în Grupul Român de Investiții.”……………..”În total, dintre cele doisprezece mențiuni ale “avocatului Victor Ponta”, publicate în Monitorul Oficial, zece sunt strâns legate de Dorin Cocoș. O alta dintre celelalte două se referă la asistența juridică de care a beneficiat firma Adria Flux. Acestei companii, Victor Ponta i-a scris un act adițional care îi lărgea obiectul de activitate cu: “activități de radio și televiziune”. Ulterior, Ovidiu Miculescu, administratorul firmei Adria Flux în intervalul 2008-2011, urma să ocupe funcții importante în stat exact în perioadele în care Victor Ponta accedea pe poziții de putere.”https://www.facebook.com/notes/decebal-constantin-nicolae/ci-c%C4%83-poporul-ie-lene%C8%99-vrea-bani-de-la-bugetnu-producenu-fur%C4%83ca-banda-pontaco-b%C4%83/595588993837985

–- BUGETELE MAFIEI MILITARIZATE A seCURității –BĂSISTE–, după ce că erau deja cât China, AU FOAT CRESCUTE DE 10 ORI PE TIMPUL GUVERNULUI JIGODIEI RÂNJITE-PONTACE, CU OCHII MICI ȘI CURU’ MARE, CARE POARTĂ 49 LA TALPĂ și 0,1 la prezervativ 😉 nici (m)UE-a nu-i pute, nici Koabit-căcare n-a mâncat 😉 https://decebalnicolae.wordpress.com/2013/01/22/romania-stat-se-cur-isto-militienesc-sau/

PONTAC-seCURist+MAIORU' DĂ-LA-SECU

–- asta și pentru că George Maior a fost sprijinit până la numirea în fruntea SRI de grupul de la Cluj: Ioan Rus – Dâncu- ilie Sârbu. Remember, Maior a lucrat în MAE şi în ministerul Apărării, unde a fost secretar de stat în timpul guvernării Năstase. MAIOR E NAȘU’ DE CUNUNIE AL CUPLULUI: – VICTOR VIOREL PUȚUREL PONTA ȘI DACIANA SÂRBU și, ca să tragă și moțu’ depe căcat, TOT EL MAI E ȘI FINUL LUI IOAN RUS: http://www.gandul.info/stiri/george-maior-omul-grupului-de-la-cluj-preluat-de-basescu-din-psd-pentru-a-ajunge-seful-sri-cine-a-fost-tatal-sau-ce-legatura-de-rudenie-are-cu-ioan-rus-si-cu-victor-ponta-13788345

AM CURAJ SĂ PUN PARIU CĂ = P.S.D.= DACĂ SE SCOBEȘTE BINE,POATE GĂSI UN -LIDER- CU MULT MAI MARE PROCENT DE SÂNGE-N COJONES SĂ PREIA GUVERNUL, demonstrând astfel că poate mai mult decât în 2012,cînd a produs un născut mort în fruntea guvernului 😉 ……De asemenea, dacă în vârtejul diversiunilor create de mafia SRI+SIE,suntem atenți să nu cădem în partea opusă a calului din cauza ”avântului”…….și ținem cont de axioma că MATROANA Î.C.C.J.,care răspunde la numele Livia Stanciu E PARTE DIN BANDA NEGOCIATĂ DE CLANURILE BĂSESCU-PONTA ÎN PROCESUL DE PROSTITUȚIE CUNOSCUT SUB NUMELE DE =KOABITARE=, atunci,indiferent cât de clar ar fi faptul că scandalul declanșat împotriva Pontacului e fabricat spre a-l acoperi pe cel al Marianei Rarinca, nu-l face nicidecum ingeraș pe avortul politic Pontac, având în vedere cel puțin comportamentul său duplicitar irecuperabil ……………………..CÂT DESPRE IOHANNIS, NU MI-A DAT MOTIVE DE A-MI INSPIRA VREO EMOȚIE MAI MARE DECÂT PENTRU PINGUINU’ CHILLY-WHILLY….cel puțin până la ora închiderii ediției 😉

😉 FOSTUL proCURor seCURist-PONTA, VA FI, PROBABIL, UMFLAT DE COLEGII LUI, proCURorii seCURiști, NUMIȚI ACOLO DE BANDA seCURist-MAFIOTĂ BĂSISTĂ, SUFICIENT DE TARE ÎNCÂT O SĂ-I IASĂ PE NAS KOABITAREA CU BANDA CHIORULUI (a dracului dorință de parvenire, care l-a făcut să se creadă peste capul celor 7,4 milioane de români)…….. așa merită trădătorii!!–-MARE SIMILITUDINE CU PERIOADA COLECTIVIZĂRII, CÂND, DIN ACEEAȘI DORINȚĂ DE PARVENIRE, JIGODIILE SE TURNAU RECIPROC, ÎN CREDINȚA CĂ O SĂ SCAPE EI,TRĂDĂTORII…… ==ȚEAPĂ : după ce au terminat de distrus țara cu ajutorul turnătorilor, INVADATORII, pentru a șterge urmele, i-au arestat și distrus și pe ei, pe cozile de topor de care s-au folosit atunci când au distrus țara cu mâini autohtone!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: